Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

torsdag 30 september 2010

Härligt med gym!

Hadd verkligen sakna det, då musiken började ville man aldrig sluta! Härligt efteråt också :)

Sedan blev det idol hemma hos oss med Janine och Koffe :)
S

Glömde

Glömde visa min nya halsduk från H&M paketet! Super mysig! Hade den idag med läderjackan.. supersnyggt ;)
S

Gymmet kl 19

Idag har det varit fullt upp men riktigt roligt och intressant :) har haft två föreläsningar på hanken och sedan har jag varit opponent till en presentation:) Efteråt for jag för att hämta Älva med mamma och pappa till mommo och moffa. Där blev det kaffe och bus med vovvarna :)

Men nu är jag äntligen tillbaka och skall fortsätta gulla med Älva och sedan gymmet kl 19! SÅ skönt! Har en vecka gymkort nu:)
S

lång dag


Usch, har en super lång dag idag på hanken.. kl 8.15-13.30!Är inte alls van med det, men nog skall det gå bra:) lite roligt ändå att när man har så sällan skola få vara! måste ta vara på detta nu för om 2 veckor har jag knappt nå fram till jul!
S

onsdag 29 september 2010

tee och mys


Kröp ner i soffan med en tee-kopp och Idol på tv :) Mysig onsdag kväll! Tycker jag är värd att lata mig i soffan nu resten av kvällen efter en intensiv kvällskurs (kl.17-20.30)
S

Från H&M




S

Från Budapest

Skulle visa vad jag fick från Budapest av mamma och pappa!

Först en härlig skarf från pull and bear :)

Och sedan en härligt väska från mango

Tack Mamma och Pappa! Och GRATTIS till Mamma som vann marathonen där i söndags i sin klass! :)

RESULTAT

Jag ser att undersökningen är klar och GUD vad jämnt det var?! Tar det som att alla gillar bloggen min oberoende vilket språk jag använder mig av! :)

Men jag kom fram till att det var så pass många som frågat om mitt språk m.m så jag kom fram till att alla förstår högsvenska, medan bara mina vänner förstår dialekten min:) så fortsätter nog med detta, även om det inte är väärldens bästa svenska (som jag redan fått kommentarer på :D) så förstår man det ju!
S
Ha vari ut med Älva två gånger redan :) Vår morgonrutin ser ut så att kl 8 vaknar Älva och vill busa, då går vi ut och när vi kommer in får hon en kopp med fil och vi går och sova igen (om inte jag måste upp då redan) sover till 10-11 tiden då Älva vaknar igen och vill gosa. Då ut igen och så in och då får jag min frukost och vi börjar dagen! :)

Nujust sitter jag i soffan och har tråkigt.. Vet inte vad jag skall hitta på nu ända till kl 13.30 då jag skall till gymmet! hmm.. Städa? Tvätta Älva?
S

Bilden från imorse när vi var ut och gick, Älva hittade ett intressant träd :)

tisdag 28 september 2010

fina saker

Blev plötsligt super stressigt efter seminariet! Seminariet drog för det första ut på tiden, och jag som skulle och handla direkt efteråt! Nåja skyndade mej som tusan vid minimani och snabbt hem för att slänga av maten och ta hundarna! (slutade kl 16 skolan, handlade snabbt och tillbak i stan kl 16.45) snabbt iväg till Grönvik för att lämna Nikita där och iväg och hämta mamma och pappa vid flygplatsen kl 17.30! Men allt gick och väl hemma med Mamma och Pappa kom Janine och Koffe dit och vi åt mat och har nu kollat idol där! Hejja Elin! det är så orättvist när hon har många finländare bakom sig men då vi inte kan rösta och hjälpa henne..

Det jag ville komma till var att Jag fick fina saker av Mamma och Pappa efter resan, men så tog lillasyster ett garnnystan medan vi var där och stickade denna fina pannband till mej :D SNYGG va!? TACK! visar imorgon vad M o. P gav mig :)
S


detaljer


Skall strax iväg till skolan! Idag är det som vanligt Kandidatseminariet.. :/ Va gammal man börjar bli! Är snart Kandidat! :O
S

Saknar gymmet


Saknar verkligen gymmet.. Hade tänkt jag skulle vänta och funderade på att KANSKE skaffa gymkort efter julen, men känner nu redan att jag gärna skulle börja träna!

Har som sagt ganska fullt program nu denna vecka och 2 veckor fram men efter det! Har skola 1-2 gånger i veckan och jobb 8 h per vecka.. Så skulle verkligen kunna börja träna då ordentligt!

Funderade på Älva och att lämna henne.. Men hon måste lära sig att vara ensam hemma 2 timmar om dagen när matte far iväg till gymmet! (när jag är borta hela dagen i skola och på jobbet är hon hos mina föräldrar)

Så jag tror det skulle kunna fungera:) Fick en kupong med 1 vecka gratis till Sport Club så imorgon skall jag dit på möte med dem och fundera:) sedan skall jag träna en vecka ordentligt! Ska bli så kul! Längtar! :D
S

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIVeuj1YvTUEY37D6afjx3UnBzvQUseuCDhuqlTdaMMVgoPAe-EX7obM1ojolOZj3VoWSSHQBzO_-g78JUJ6hPN1Md94yBB8Hhsse1-kzNeoh74qlkXdZVenntcfaSj-iYWD9K7p5SKe-o/s400/less-mills-bodypump.jpg

sjusjusjusjusjusju

Sju saker inte så många vet om mej.. Tack för nomineringen jenny

1. När jag var mindre ville min mamma jag skulle dansa pardans, det ville inte jag
2. Jag är pedantiskt (allt hemma skall vara städat, undanplockat m.m. om det inte är det då jag måste fara mår jag dåligt och känner mej stressad..)
3. Jag är en morgonmänniska (folk hatar mitt goda morgonhumör :D)
4. Jag älskar när det är mycket folk runt mej och när det händer mycket
5. Tee är godare än kaffe, ändå dricker jag kaffe när någon bjuder.. :/
6. Jag älskar att shoppa (vet väl alla?)
7. Älskar IKEA
S

måndag 27 september 2010

mys i soffan

Sitter i soffan med två hundar och myser! Har dukat fram popcorn, limsa och DIPP! Ja, dipp.. dom flesta som hör det blir "?" dipp och popcorn är super, var min pojkvän som introducerade det till mig när jag började träffa han :P tyckte också han var knäpp, precis som ni nu tycker jag är, men prova! Super gott!

Blir idol nu, visste inte ens det kom ikväll? Trodde det ännu var tisdag-fredag.. så jag tackar facebook där man alltid hittar allt ;) såg någons status om idol.. så nu är jag också med :D jejj! Min måndagskväll ensam med hundarna är klar! :D
S

promenad

Ha just varit ut med vovvarna:) Blir så glad då man är ute med dem då andra hundar kommer förbi och hälsar och frågor om min hund (och mammas idag:P) och hundarna är så söta och man blir bara så glad!

Nu skall jag bara ligga på soffan, kolla tv och kolla lite på skolarbeten. Är så skönt för nu har jag i denna period börjat på med saker i tid så behöver jag inte känna stressen för deadlines :) SMART! Skall försöka hålla detta sålänge jag kan ;)
S

frissan


Hade tänkt mig liite kortare, och lite tydligare skillnad mellan långt framtill och kortare baktill. Hade ju tänkt mig en "lång" page.. Men skillnaderna är inte så stora och så tydliga. Ser mer ut som det bara är kortare:P Men gör inget, går nog bra att än så länge ha lite längre:P blir säkert kortare inom en kort tid ;)
S

jag idag


Laddar upp dagens nu sålänge jag väntar på att styrelsen skall komma hit och vi skall ha möte!
S

Bilder efter frissan senare

stress

Är sjuukt stressad nujust! Vart for morgonen? Vart for tiden?
S

söndag 26 september 2010

v. 39

MÅNDAG
har en föreläsning kl 8-10 men vet inte om jag åker på den.. Tror jag skall ta sovmorgon och sedan åka iväg till Grönvik och hämta Nikita som igen skall vara hemma hos oss :)

NÅGRA SAMTAL SKALL RINGAS OCH NÅGRA ÄRENDEN SKALL KÖRAS

kl12.30-14.00 är det föreläsning vid Hanken
kl14.15 FRISSAN
kl15.00 möte med pedactus hemma hos oss

Denna dag har vi även deadline till Hanken arbetet.. ! :S

Till kvällen blir det hemmakväll!!

TISDAG
Har inte så mycket program på tisdag..
En föreläsning kl 14.25-15.45 (kandidatseminarium!) är super bra att gå på dom men man blir så nervös att man snart ska kunna allt och skriva en kandidat! :S

ÄRENDEN
-Hämta ut spexmedlems-kort i skolan före seminariet
-Kopiera och printa massor
-Föra hundarna till Mommo och Moffa

Till kvällen kanske idol hos Janine? :)

ONSDAG
Ledig! på dagen
Skall läsa och göra lite skolarbeten..

Och till kvällen har jag en kvällskurs kl 17.15-20.30, Allmän planeringsteori!

TORSDAG
Föreläsning kl 8.15-11.45
Sedan skall Jag vara opponent till ett arbete kl 12.30! Skall bli roligt! Skall sedan själv ha opponenter till mitt och Malins arbete i samma ämne veckan senare.. Så bra att se någon annan före för att veta lite hur det skall gå till ;)

FREDAG
Ledig, så hela dagen skall spenderas med Älva för i helgen kommer jag vara i Åbo!

LÖRDAG-SÖNDAG
Åker tidigt på lördag morgon, skall shoppa där direkt jag kommer dit! Kommer bo hos Chotta och till kvällen skall vi TJEJER iväg till Lina på förfest och sedan ut på Åbos krogar ;) Kommer bli super roligt och jag längtar super mycket! Åker hem sedan på Söndag till kvällen när jag fått i mig lite skräpmat :) Då skall jag gulla med Nika och Älva
S

Solen skiner


Va ut på söndagspromenad med Älskling och Älva :) mina två Ä:n ;)

Tycker Nika och jag sko kunna börja göra detta till en vana, att varje söndag gå ut på promenad och leka med Älva! Tycker det skulle vara mysigt:)

Så skönt med söndag. Har inget speciellt på programmet så kommer bli soffan nu en lång stund, skall låta Älva vara ensam en stund för att träna och sedan kolla film kanske med Nika? Får se :)
S

Chotta 21 år





Chotta hade igår gjort världens godaste tårta! Hade super roligt hemma hos henne med härliga vänner :)

Idag har jag och älskling haft en lugn söndagsmorgon med lång sovmorgon och sedan storstädning! Skönt nu när lägenheten är ren, tvättmaskinen är igång och diskmaskinen :)
S

lördag 25 september 2010

detaljer


Nu ska vi fara:) Kameran kommer med:)
S

skakis


Har haft en riktigt lugn dag :) Stor frukost med Nika som vanligt, sedan bara ligga i soffan och ta det lugnt. Var ut me Älva också men då kom en schäfer som va lös springande mot Älva! blev skit rädd och såg framför mej att han sko slit sönder Älva och bryt nackan av hon.. Fick fort upp henne i famnen så kom ägaren och sa att hunden nog e snäll, att han inte hade sett att vi kom :) så allt gick bra men både jag och Älva var lite skakis efteråt! Så efteråt gullade jag med henne i flera timmar för att lugna henne och hade henne i famnen för att få henne att känna sig trygg :)

Men nu börjar det bli lite bråttom att göra sig klar och fara iväg till en av mina bästa kompisar som fyller! Älva skall vara hos Janine och Koffe, har lite ångest över att behöva lämna bort henne igen.. :( men skyndar mig sedan hem för att hämta henne:)
S

fredag 24 september 2010

fullt hus

Har fullt hus här hemma! :) två hundar och Nika tycker det är hundar överallt :) som tur sover dom nujust brevid varandra! Ikväll blir det bara mys och lugnt, kommer kanske nån film på tv som vi kommer kolla på:) skönt med helg:)
S


Dom är så otroligt söta då dom leker! ni skulle behöva se det:)

snart helg

SKOLA

Nu sitter vi i skolan och har uppgifter i datasalen att göra. Skall skynda mej så jag får ta FREDAG och helg!

S

regnar regnar

Usch vilket väder! Varför skall hösten bestå av regn? Allt för mycket regn..

När nika for till skolan kom Janine hit för att vara här innan vi båda skall till skolan! Älva skall vara ensam då tills Nika kommer :S Får vi see.. Hoppas hon är tyst :P
S

torsdag 23 september 2010

Gårkvällen

Skall nu se på Idol men kan sålänge bjuda på några bilder från Fontana och Cella från igår! :D tack jenny,malin och nico för en super rolig kväll :)
S

Jennys bilder

hösten är här

Idag har jag suttit inne hela dagen med Malin och skrivit på vårt arbete! Vi är nu så gott som klara vilket känns skönt. Bara att finslipa och förbereda vår presentation :)

Älva och jag har varit ute och lekt bland höstlöven! :) Så roligt:P En bil stannade till och med och ville veta vilken ras Älva var och sa att hon aldrig sett en så söt hund :) Men nu ska vi göra oss klara för att fara till Grönvik och hälsa på mina föräldrar innan de far till Budapest imorgon bitti.
S

Wasa by night, the day after

Godmorgon, trött och sliten Simone här ;) sovd dåligt inatt eftersom jag hade dåligt samvete över att Älva inte var hemma hos oss.. Hon fick sova vid mina föräldrar inatt för att inte vara ensam! Men mamma kom tidigt tibak med henne och så glad hon och jag blev att se varandra! :D gulle-mitt:)

nå efter det kunde jag inte sova mer, nog Älva, så hon sover i soffan medan jag surfar. Malin är påväg hit nu så skall vi fortsätta med vårt Hanken-arbete!

Men såhär såg Wasa By Night tröjorna ut iår! Jag har ingen men Nika fick tag i en. Min kväll bestod av middag på Amarillo med Jenny,Malin och Nico, sedan hem till Malin för en trevlig förfest och trevligt sällskap :D ut kl 23-23.30? till fontana! Riktigt roligt där och en sväng till Cella :) Hem kl 3-3.30 ;)
S