Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

tisdag 30 november 2010

fint

h&m vill ha


När jag har tråkigt dröm-shoppar jag :) nu just är jag inne på H&M!
S

hur får man bilden lite tydligare? tycker den är så suddig.. är inte som med vanliga bilder..

Vill ha


Från asos.com
S

stan idag

Idag var vi in till stan och kollade på lite julklappar:)hittade mycket och hittade till och med pappa födelsedagspresent (fyller på fredag:P) så det känns bra! myckte gjort:D hittade även denna fina jumpsuit :D från H&M och skall på på lördag när vi skall ut! Mycket smycken och höga skor till så tror jag det blir riktigt snyggt! :D
S

stan, igen

Skall nu in till stan för att kolla mina ögon.. tror jag ser sämre nu igen!! Och träffa pappa för att kolla på en julklapp till mamma :)
S

måndag 29 november 2010

hemma-manikyr

Fick inte gjort allt jag skulle på stan idag men det viktigaste och när jag kom hem kallade soffan :)

Har börjat kolla på Glee :D får se vad jag tycker om det.. skönt att ha en serie att luta sig tillbaka på och slösa tid på :)

Men lite manikyr behövde jag! Så fram med fil och nagellack!
S

stan


Måndag igen då, känns lite som det inte händer något i mitt liv längre? Från att ha haft världens mest hektiska liv till att nu vara hemma-flickvän med hund och inge skola.. Har inge skola denna vecka alls så hade tänkt jobba onsdag och fredag:) Jobbigt bara när min bil tycker det nu är för kallt och då inte vill starta så blir nu att gå överallt i denna köld!! Vilket inte lockar ett dugg! :(

Men idag ja, skall in till stan nu för lite ärenden tänkte jag och ikväll gymmet :)
S

söndag 28 november 2010

lilla julklapp



Har haft en riktig härlig dag med familj:) Hos mamma och pappa fick vi en liten lillajulpresent :) med chokladkalenderar, bingolotto kalendrar, smycke, nötter, porslin och tuggummi :D Super kul! :D men nu är alla trötta men lite skolarbete återstår innan sängen kallar!
S

jag


Idag skall vi åka och hälsa på föräldrar! Blir först Mamma och Pappa på gröt och sedan Nikas Mamma på middag till kvällen :) Härligt med söndagar och familjen :)
S

Inspiration här på morgonkvisten

Inspiration

Inspiration by simoneh featuring marc by marc jacobs handbags

S







S

lördag 27 november 2010

julmarknad

Idag har jag och Mamma varit på julmarknad till Botnia hallen :) Var riktigt mysigt och en liten tradition som sagt :) Bäst där var nog det engelska fudge/toffe ståndet :) köpte hem lite för att det såg så gott ut!

Så nu sitter jag hemma i stan med ett glas rött, fudge, en sovande hund och sex and the city på tvn :)Härlig lördag! Skall bara ta det lugnt ikväll eftersom deet festades tillräckligt i onsdags :D och så skall vi ut igen nästa helg på lördag :)
S

Älva nu och då

Började kolla på bilder av Älva för någon dag sedan.. vad tycker ni? har hon ändrats? växt? :) Hon vägde 1 kg när jag fick henne, nu är hon 2,2 kg :) syns kanske inte på bild men Linda fick en chock över hur "stor" hon blivit :)
S




julmarknad


Skall strax gå iväg och möta mamma och åka till Grönvik en stund innan Mamma och jag åker på julmarknad:) skall bli riktigt roligt! det är lite av en tradition att åka på julmarknad..
S

fredag 26 november 2010

julmys

Idag har Nika och jag haft julstädning :) fått upp lite julstämning i lägenheten! Känns riktigt skönt nu och mysigt!

Efteråt for vi båda iväg och träna och är nu hemma och skall strax gå i bastu och ta kväll med ett glas rött:)
S




promenad


Gud vad kallt det var ute! Älva och jag tog en långpromenad för att matte skulle få lite frisk luft! Man mår inte bra av att sitta och skriva hela morgonen framför datorn..

Nu blir det mat och lite film innan jag fortsätter skrivandet :)
S

forskningsplan


Nu är tummen ur röven och jag har börjat på med forskningsplanen! Sitter i sängen med datorn i famnen, har lite litteratur som hjälp och en mall så nu skall här börjas forskas :D haha! COACHING!
S

torsdag 25 november 2010

dagen efter


Har tur att jag aldrig mår dåligt efter jag varit ute (finns väl något undantag) men man känner ju ändå nog att man inte mår som vanligt så har varit skönt att ta det lugnt hemma! Men det var behövligt med en promenad med mina två älsklingar :) vi var även till vår kinarestaurang :D och hämtade hem mat! Och gud så gott! :D

Nu skall jag börja ta kvällen och så mig ner i min soffa igen :) imorgon blir det skolarbete hela dagen..:/
S

tillbringar min dag med...

..Carrie :D Har legat i soffan hela dagen och kollat sex and the city :) Men skall strax ta tummen ur röven och gå på lång promenad med Älva och Nika :) Skall bli skönt! och lite ärenden behöver fixas..
S

pi-sitz




Hade så otroligt roligt igår :D Super rolig sitz och sedan fortsatte vi till ollis och dansade :D Hur kul som helst och idag får man lida:)
S

onsdag 24 november 2010

iiik


Hade helt glömt det skulle vara halare ikväll så vilken tur jag frågade Jenkki idag vad hon skulle ha på sig :D Så var helt onödigt jag kraschade hos Janine och Koffe HELA kvällen igår :D haha!

Men nu skall jag börja åka, blev midjeväska idag! Passligt så behöver man inte hålla i något när man har massor ändå :D Perfekt!
S

stressigt

Super stressad nu! Massor att göra och allt för lite tid!

Men handlat fick vi iaf :D 3 påsar med cider, 3 lådor med öl och en påse med sprit :D Nu blir det fest ;)
S

iväg till stan!


Nu skall jag in till stan och träffa Jenkki och handla inför festen vi har ikväll! :D Kommer bli super roligt hoppas jag! :D
S

tisdag 23 november 2010

bättre bild


Tog nya bilder idag av jackan när jag fick hem den :)

Idag har varit en slö dag! Riktigt slö! Hatar när jag kommer hem och inte får gjort något. Ligger bara i soffan med datorn i famnen.. Borde börja på forskningsplanen till kandin men orkar bara inte ännu. Skulle behöva få ihop allt med styrelsen inför vårt årsmöte och styrelsebyte nu sista november men orkar inte, borde sammankalla till val av ny styrelse men orkar inte.. Ja ni förstår :D Uppgifterna hopar sig och jag orkar bara inte ta tag i något. Imorgon är det shopping till sitzen som gäller! Och till kvällen fest:D Behöver därför något fint att sätta på mig och funderade därför ta Älva på en promenad till Janines garderob strax
S

tisdag

Missade lite imorse tiden på föreläsningen :D Trodde det var 9.15 när det var 8.15 så blev lite försenad :D Nåja efteråt blev det Grönvik och är där ännu :) skall åka och hälsa på kära mommo och moffa och äta pannkaka nu innan jag och Älva åker tillbak till stan:) Ledig ikväll så skall väl till Janine och kolla lite kläder för imorgon och göra börja på med min forskningplan till kandidaten som jag borde redan har börjat på..
S

Visst fint armband jag fick av föräldrarna från Egypten!?

måndag 22 november 2010

hittade en sötis

Lång dag idag! Jobbat länge, sedan till Grönvik, sedan till Janine och tillsist på gymmet :) När jag kom hem möttes jag inte av en glad Älva som vanligt? utan hittade henne här :D Har inte fått upp henne ännu :D Hon verkar också vara helt slut efter denna dag! :D
S

Fin jacka


Har funderat på en pälsjacka.. Så jag frågade mamma om hon hade någon gammal eftersom min mommo och moffa har haft rävar och min fammo och faffa minkar! Så hade mamma denna härliga:D Så den skall jag låna/ta av mamma :) Mysig när det är riktigt kallt
S

jobbet


Skall nu iväg till jobbet! Är på uruselt humör idag så vi får väl se om det blir något gym som jag tänkt.. vill bara hem igen och krypa under täcket!
S

söndag 21 november 2010

första parkett

Idag var det julöppning på stan i Vasa! Så mysigt när julen börjar närma sig:) älskar verkligen julen! Vintern är inte så dålig bara den skulle kunna vara lite kortare.. Men JULEN! Så mysig å fin.. Snart åker nog juldekorationerna upp hemma hos oss :D

Nåja, alltid vid julöppning så blir det fyrverkerier på kvällen och det blev visst för oss så vi satt på första parkett! :D haha :D
S

othello

Oj vilken dag! Var in till stan en sväng snabbt och hittade en fin slips till pappa:) Mötte mamma,pappa,nika,koffe och janine vid fransmanni kl 15 :) Och VILKEN mat dom GOTT!

Efteråt for vi alla till Nika och mig på kaffe, mommo och moffa kom också för att fira Nikas födelsedag :D Har haft riktigt mysigt här hemma nu ikväll:)

När alla gått satte Nika och jag oss i soffan och började spela othello :D Super kul men jag förlorade hela tiden.. :(
S