Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

måndag 28 februari 2011

middag hos erkki

Idag bjöd Erica hela styrelsen på middag :D Helt underbar mat och ett underbart sällskap :D Mycket skratt och mycket vin :P Älskar mitt styrelsegäng:)



Och så tackar vi Erica för sjukt god mat!! Massa vin bjöds det på så det tackar vi för :D Sjukt härlig kväll!















Nu skall jag iaf sova, imorgon väntar en spännande dag på nya jobbet!! :S Hoppas det blir givande och roligt:P
S

solen

Idag har solen skinit och jag har varit glad:D jag och Nika låg i sängen hela förmiddagen och när vi kom oss upp blev det att fara och hälsa på Nikas mommo och moffa. Älva och jag tog en promenad medan Nika hjälpte moffa sin att skotta snö av ett tak och plötsligt var klockan massor och vi fick bråttom hem för att jag skulle på middag med styrelsen:D




S

Ideapark

Hade riktigt roligt igår :D Vi började men ikea:) hittade lite smått och gott nog:) Sedan iväg till ideapark, och gud vad stort det var! Gick där i flera timmar och hittade bara lite smått :D blev för mycket så man hittade inget :D haha! och det var ju inte heller bara klädbutiker där utan ALLT!

När jag kom hem blev det hemma-mys med älskling. En kopp tee och eld i brasan :)
S

söndag 27 februari 2011

converse


Nu är jag påväg till ikea och ideapark med mamma och Janine:) skall bli riktigt roligt:D är så skönt att få ha converse! Runt noll grader idag! Låt våren komma:D
S

lördag 26 februari 2011


Alla som känner mig vet jag är väsk-tokig! Älskar väskor, som andra flickor älskar skor älskar jag väskor. Skulle kunna köpa huuur många som helst! Just nu är jag helt insnöad på en Louis Vuitton speedy 35.. Min högsta önskan! Skulle även gärna äga en Michael Kors väska.. en brun-läder och en Birkin väska är något jag gärna skulle äga.. men dom är så sjukt dyra så blir nog inte någon sådan om jag inte plötsligt skulle bli miljardär eller någon höjdar business women som tjänar sjukt mycket :D haha! Drömma kan man :D

Finns det några andra väsk-tokiga tjejer där ute? :)
S

djur

Tänkte jag skulle berätta lite om mina älskade djur jag har runt mig:) Först och främst finns det fyra härliga liv jag älskar:) först har vi Grynet, min katt jag fick när jag var 12? tror jag :D som en födelsedagspresent. Hade gnällt om en katt hur länge som helst och på min födelsedagsmorgon kom de med kaffe på säng som vanligt med presenterna. Öppna det som var ett foto på världens sötaste kattunge, Grynet:) skulle få henne lite senare eftersom hon inte var tillräckligt stor:) Världens finaste katt som alltid kommit överens med alla våra djur och är "mamma" till dem alla. Tvättar och putsar dem:) Sedan har vi Grabben som är Janines katt. Världens roligaste och finaste frass :D Han är från katthuset, var nog en lite kattunge när vi tog honom men han är väldigt känslig för höga ljud:) Han hatar kyla och kissar endast i kattlådan:P Vi blev så less på honom en gång att vi kastade ut honom genom dörren när det var snö på marken och han svängde i luften och var inne innan vi hann få igen dörren.. vi gav upp :P Sedan har vi ju Nikita, mamma och pappas älskade hund:) en riktigt fin hund som inte så ofta gillar andra hundar. Hon har sin bästis på andra sidan vägen och alltid när de är ute och går springer Nikita ut till cykelvägen och hälsar och springer sedan hem igen:P Annars går hon ALDRIG ut till vägen fast hundar och människor går förbi. Hon har även tagit någon sorts mamma roll till Älva och vi har ALDRIG sett Nikita leka så mycket som hon gör med Älva:) Så, min hund, Älva:) Världens sötaste hund :D Hon är inte så värst social, är ovan att en hund inte springer fram till varje människor dom möter och vill hälsa! Inte Älva, hon vill bara vara med dom hon känner:) När hon ser en känd blir hon överlycklig och kissar på sig :D hon gnäller och är ledsen när jag lämnar henne.. är en riktig mamis-hund:D När hon bli rädd eller är osäker på något går hon till mig och vill upp i famnen:) Hon är också en riktig famnhund och sover gärna i famnen eller bara kramas:)

Och dom älskar allihopa varandra:)




Summer


I sommar vill jag röra mig i krämfärgat, beiget och blommigt! Det skall vara virkat eller tunna plagg och så jeansjackan på! Fina höga klackar och snygga handväskor till :) LÄNGTAR!
S

Grönvik

Kom just till Grönvik för att umgås med föräldrarna ikväll, snodde mammas kamera och gick ut på gården med hundarna:)
S




trött

Hade myskväll med älskling igår eftersom han nu lörda-sönda är på en villa med grabbarna :P

Imorse när han for vandrade jag iväg till gymmet och tränade skiten ur mig! Blev först spinning och sedan lite body :D var så otroligt trött efteråt och hade så ont i benen eftersom jag redan hade grym träningsvärk i dem från i torsdas.. Nåja blev efteråt lite spa tid och infrarödbastu:) super skönt men nu är jag så trött i min kropp att jag ligger på soffan och kan knappt röra mig!! Orkar inte ens lyfta min arm ovanför mitt huvud.. puh!
S

fredag 25 februari 2011

pulka

Jaha, var har jag hållit hus hela dagen?!

Har suttit på bibban med gänget och skrivit :) Sedan var det skrivhandledning och så hem och iväg till pulkbacken med Älva och hälsa på nära och kära:D Men fyy vad kallt det var! När vi kom hem trodde jag fingrarna skulle falla av för dom var så kalla.. dunkade och kändes obehagligt i dem.. men nu mår jag bra och sitter och gosar i varma soffan:)


S

deadline

Trött igår så somnade direkt vi kom från Grönvik:) Så skönt att sova ut ordentligt:)

Idag är det bibban och kandin som gäller, mycket med kandin nu hela tiden :D Men måste få den gjord:) 9 maj är deadlinen!
S

torsdag 24 februari 2011

Styrre

Styrelsen min är nog ett riktigt härligt gäng:) Gillar dem skarpt och vi har så roligt även privat med dem :D vi har blivit ett härligt kompisgäng som ofta hänger tillsammans :D

Lite bilder före mässan då vi bara sitter och pratar strunt:)



Nu skall jag iväg till gymmet och sedan hämta Nika och ÄLva och fara iväg till Grönvik på middag med föräldrarna och lillasyster+pojkvän:)
S

specialföreningsmässa



Idag har vi suttit på föreningsmässan:) har haft riktigt trevligt:D nu är jag trött och slut och skall vila lite:)
S

mässa



Idag är det specialföreningsmässa vid ÅA kl 11-14 så idag sitter jag där med älskade styrelsen:)

Kombinerar den färglösa out-fiten med turkosa naglar!
S

Update: blir halare!! :D

onsdag 23 februari 2011

två


Två från make up store jag vill bli ägare till! :) en super concealer och en highlighter med namnen muffin :) är väl en ögonskugga men har fått tips om att använda den som higlighter är super!
S

Fråga

Skulle nu vilja ha lite feedback på denna produkt?

Någon som har använt den och vet om den funkar till att få tjockare hår? :)

Har väldigt tunt och skört hår och skulle hemskt gärna få tjockare hår! Starkare och friskare.. Så om ni kanske inte provat detta men har ni något annat tips isåfall som skulle hjälpa mig:) Vill hemskt gärna ha världens hårsvall ;) nåja, drömma kan man.. :D

S

ÅA - Gym

Skall iväg till ÅA :) Har en föreläsning i pedagogik och etik! Så nu skall här filosoferas och funderas:) Blir ÄNTLIGEN gym efteråt:)


S

Morgon-simo

Var ut på morgon rundan med Älva när Nika for till skolan, men gick och lag oss igen.. kollade lite serier och slöade i sängen:) men nu är jag upp och skall börja dagen.. Fräscha till mig lite kanske tills jag skall till ÅA om några timmar.. Satt uppe två timmar igår och transkriberade intervjun jag gjorde igår!! Puh! Nu skall några artiklar läsas innan skolan. Men nu finner jag ingen motivation att vara effektiv. Vill ligga i soffan och inte göra något. eller äta en kladdkaka är min högsta önskan för tillfället!
S

tisdag 22 februari 2011

Grönvik

Kändes bra efter kandi-semi :) fick bra feedback så fick en positiv bild på skrivandet nu så det var bra. Mer motivation att skriva vidare! Är nu i Grönvik och hälsar på. Skall göra lite skolarbeten nu och när jag kommer hem till stan!

S

ÅA


Skall nu iväg på kandi-seminarie! hmm.. Är kanske inte så taggad men vad kan man.. GYM efteråt :D och så till Grönvik:)
S

kandi - gradu

Har kommit hem efter en riktigt givande intervju! Tycker det är så roligt att efteråt få diskutera just ledarskap m.m som jag är intresserad av! Fick även ett erbjudande inför gradun! Vilket jag blev överlycklig av!! Vill börja nuuu :D

Var riktigt roligt med en lite roadtrip också. Var så fint väder idag och att få sitta i en varm bil och ha på hög musik och en kopp tee att smutta på var inte heller så dumt :D

S

Roadtrip



Nu skall jag iväg för att göra min andra intervju till min kandi! Blir en liten tripp för att komma mig dit.. En TIMME med bil! Så nu får vi hålla tummarna bilen startar i denhär kylan! :S
S

måndag 21 februari 2011

kvällstée

Älva och jag tillbringar kvällen i soffan med lite varmt att dricka och någon smörgås:)Ikväll är det top model som gäller! Som alltid på måndagkvällar:)

S

Inspi

Som sagt gillar jag mode,kläder och accessoarer.. Så har alltid roligt att sitta och klippa ihop out-fits jag skulle kunna tänka mig att ha:) Så nu är detta en fin outfit jag gärna skulle ha. En birkin-väska med en cool outfit! Härlig färg på jackan med en enkel tröja/skjorta under och läderbyxor till. Sedan små accessoarer som gör en out-fit :)

S

elf

Idag när jag kom hem hade mitt paket från elf kommit med mitt smink! Så nu skall här testas :D så får vi se.. Meddelar mera senare

S

bibban vs. hemma

Hade aldrig tänkt mig att jag skulle börja åka till bibban bara för att skriva.. förstod det inte liksom.. Hade ju dator och allt hemma? hämta böcker vid bibban gjorde jag ju men inte att jag skulle lämna dit och plugga!

Nå Linda fick med mig dit en dag, och vilken skillnad att skriva där och hemma?! Var så skönt att ha massa böcker runt sig och lätt kunna gå och hämta någon! Och att man inte hade tvn nära eller kylskåpet nära eller annars bara lägenheten nära som lockade med städning m.m. När man är på bibban skriver man och funderar med studiekompisarna på skrivsätt och innehåll! Självklart blir det lite prat om annat också men det funkar! Och när man har varit där och skrivit intensivt några timmar känner man sig nöjd och ledig när man kommer hem:) Är man hemma hela dagen och skall skriva får inte jag till det där "börja och sluta"utan jag sitter och skriver lite hela dagen eftersom jag gör så mycket annat emellanåt! Nu får jag istället göra annat när jag nu kommit hem:) andra skoluppgifter eller bara kolla tv om jag så vill :D

Idag fick jag och Jenkki oss en trevlig överraskning när vi såg de bjöds på fastlagsbullar vid cafét! Man fick dessutom GÖRA dem själv:D lägga grädde (grädde med olika smaker) och sylt och mandelmassa :D kul och GOTT! men efter att vi tryckt i oss varsin blev vi riktigt mätta att den andra var en pina att äta..:P men kul avbrott i skrivandet:P


S

Hemma

Kom just hem och är nu nöjd och glad. Fick gjort vad jag tänkt så det känns bra. Kandin är igång vilket är skönt. Har börjat finslipa på småsaker i inledningen och just skrivit metodvals-delen:) Bara kvar att göra undersökningen nu och skriva den:)

S

Trittan

Idag är det kandi-dag.. Skall fixa lite på det jag redan har, fixa lite på metoddelen och snacka skit med vännerna:D haha! blir alltid lite extra prat om strunt:) men det behövs så orkar man bättre med skrivandet också:)


S