Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

torsdag 31 mars 2011

inge ström


Glömde visa dagens:P Har haft strömavbrott hemma hos oss ikväll.. Så vi for och handla och när vi kom hem hade det ännu inte kommit! Men nu är vi tillbaka :D
S

Från disputationen





S

Har inte doktorander fina mumin hattar? :) hihi!

H&M

Drömmer om sol och värme.. Till denna sommar är jag inspirerad av detta från H&M. Skulle gärna klicka hem ALLT! Men går ju inte.. Tips bara på vad som är hett i sommar :D Massor med fint på H&M!

S

skona mig

Har hittat ett par skor jag vill ha.. men min nummer finns inte!! Sitter och väntar nu att de skall komma in så klickar jag hem dessa skönheter direkt! Inte så farligt dyra, 399 kronor :)



S
http://www.skonamig.se/sv/

disputation


Är så uppe i varv nu! Var så mäktigt och roligt att få delta i disputationen av Lili-Ann Wolff! :D riktigt intressant och tiden bara flög iväg:) är så glad för hennes skull:)
S

fint idag


Kom just till jobbet! Idag är det disputation pågång så kavajen är på (visar outfit hemma). Med disputation menar jag att en person har skrivit sin doktorsavhandling och idag skall prsentera den och har en opponent hitflygen från Canada som skall förhålla sig ifrågasättande till hennes resultat och funderingar. Skall bli riktigt intressant att få delta i något sånt här!
S

onsdag 30 mars 2011

Pedactus möte

Blev möte vid Linda i Brändö ikväll med Pedactus (mina tangenter funkar igen). Och som vanligt när vi har möte tar det dubbelt så lång tid som det skulle behöva för vi pratar så mycket extra :D Men kul har vi :D Skrattar och nästan skriker gör vi :D blev en stund såklart efter mötet också att bara umgås med vännerna:) älskar min styrelse:)



S

pedactus


Mitt tangentbord har fatt fnatt sa dom tre sista bokstaverna i vart alfabet funkar inte.. Skall starta om datorn efter inlagget.. Nu ivag pa mote! Skall ga dit med Alva sa far starta i god tid! :D
S

Pampas dag

Alla som inte upplevt Pampas har nog missat något.. BÄSTA SOM FINNS!

Finaste som finns och jag :P

PAMPAS

lillasyster, gulle mitt och jag :)

PAMPAS

hihi :P
S

brillor

Vaknade inatt kl 5 av att mitt ena öga tog lite sjukt.. Gick upp och tog bort linserna och har idag nu ännu lite ont så får bli brillor idag.. vill inte..
S

tisdag 29 mars 2011

Skor till våren

Funderar på vilka skor jag kommer använda/vilja ha till våren/sommaren! Ett par hudfärgade pumps är ett måste att införskaffa:) något par ballerinas också.. men annars borde jag klarar mig tror jag! Kanske något par till som skulle vara blommiga eller färggranna har jag tänkt på.. :) Hett i sommar är beiget och blommigt!


S

Vår?!

Börjar bli lite sur på det här vädret vi har i Vasa.. Det snöar på kvällen och natten att man måste borsta bilen på morgonen.. Men sedan skiner solen på morgonen och hela dagen?! Nu är det dessutom kallt?! AAAAH!

Men läste idag på tidningen att till helgen skall våren komma! Så nu lever jag på det :) HOPPAS HOPPAS
S

Hmm

Funderar ännu på en byxdress (vad PiiiP heter det?!).. Såg på H&M denna fina skapelse! Så nu funderar jag om man skulle köpa väst till?! :D Snyggt va?!
S

Våffeldag

Godmorgon!

Idag är det tisdag, konstigt långsamt veckan går? Idag firar vi våffeldagen vid ÅA så idag skall det ätas våfflor :D Fia kommer och hälsar på till ÅA så då skall vi luncha och prata strunt har jag bestämt :D
S

måndag 28 mars 2011

bakat bröd

Legat på soffan hela kvällen :) kollat house och myst :) Bakade till och med bröd ikväll! Nu blir nog Nika överraskad när han kommer hem från brankka :D hihi! Tar en kopp tee och det nybakade brödet med mig i sängen och fortsätter kolla house!
nati nati
S

trött och glad


Blev gym efter jobbet! Gud så skönt och jag hann just och just till bilen efteråt.. hon (parkerings-lisa)stod just vid min bil och skulle ge mej böter då jag kom! Hon tyckt jag hadd tur, det tycker jag också:D

Så nu har jag gått samvete att ligga i soffan! Har till och med fått skrivit på kandin idag:) nöjd och glad Simo
S

iik


Bråttom bråttom! Nu föreläsning och sedan jobb! Hörs senare idag!
S

söndag 27 mars 2011

Söndagsfrukost


Så mysigt med söndagsfrukost :) Älskling skulle iväg på rökdykartest så var viktigt att äta en ordentlig frukost först:P Nu ligger jag i soffan och tänkte lägga på lite house och slappa:) Blir gym senare idag och annars bara njuta av dagen:)
S

Önska från Zara

Har tråkigt såhär tidigt upp på morgonen så nätshoppar lite då, eller köper inget utan drömmer om olika saker jag gärna skulle ha:)

Drömmer ännu om den fina väskan från Zara.. allt för dyr för min plånbok men drömma och önska får man :) Hittade också en fin topp.. vill ha en t-skjorta/topp till sommaren som är genomskinlig! Måste se.. Kanske finns det något fint för lilla jag i Umeå? om jag hinner shoppa eller bara skall jobba :P

S

Longchamp

Har alltid sett på dessa longchamp väskor.. En helt basic snygg väska som skulle vara riktigt praktisk att ha! Men med det korta handtaget! vill ju ha den på armen och inte på axeln :P Finns i alla möjliga storlekar men för mig får det nog vara den mellanstora eller den stora:) alltid mycket saker med:P


S

lördag 26 mars 2011

Drömma bör man, annars dör man

Klänningar klänningar. Kan inte sommaren komma snabbare så man får börja klä sig vackert i fina klänningar :)

S

www.asos.com

tea

Nu har jag myst ner mig i soffan med en kopp tee:) Ikväll skall jag prova kiwi :) Sedan fundera på sommaren och mina planer jag har inför den närmaste tiden :) har massor roligt pågång nu i April främst!! 12 April blir det Umeå och representera ÅA, peffan, och 8 april är det middag och boksläpp och 9 april är det Alumniträff och middag! Massa roligt i April!

S

Sillis

Imorse for jag och Nika iväg på sillis för vi var riktigt hungriga:) Har nog varit varje år på sillis även om jag inte menat festa vidare dagen efter och varje år har jag blivit besviken på sillis.. Varit trög och tråkig och så.. Eller nog har det alltid varit bra och klart det alltid varit något gäng som varit på gång men denna gång var första gången hela lokalen gungade för att alla hoppade och sjöng med! SJUKT ROLIGT! Filmade en låt, men denna låt var inte ens den som var den alla mest "fartfyllda" av publiken :D

S

Pampas

Min kamera dog efter första fotot på torget! Men hann iaf fota när pampas grisen kom och hälsade på Älva:) Älva var inte glad att träffa grisen.. skällde och gick bort:P

Skall visa och berätta mer om dagens tävlingar på torget när jag fått fotona av Janine:)

Hade SUPER roligt igår :D Började dagen med en öl på torget kl 13 och höll på sedan dess :) Vi hade mellanfest hemma hos mig och Nika :) Hade riktigt roligt här och gick sedan vidare till nästa mellanfest kl 19.30 typ :D Vid Fone var det som vanligt långt kö... Men snabbt gick det med rätt sällskap :D Väl inne var det trångt men härligt:D dansade och drack :D sedan kom sean banan så då skakade vi rumpa lite och började sedan söka oss hem med nattmat :) Riktigt lyckat pampas cóch tack till maffian som fixat ihop allt :)

Älva var poppis:) hon hittade sin första kärlek :) de låg och myste på fårfällen :P







S