Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

fredag 30 september 2011

bastuöl



Efter 10 timmars jobb dag så är det inte konstigt att jag nu är trött! Nika hämtade mig efter jobbet kl 18 så for vi på bastukväll till föräldrarna mina. Var så skönt och avslappnade efter en tung vecka. Har hänt så mycket att jag känner mig alldeles matt..
S

klar med ena jobbet


Idag var min sista dag på Åbo Akademi, fou. Har haft en otroligt fin tid där och har trivts grymt bra med kollegorna. Ett helt otroligt roligt gäng. Denna arbetsplats är definitivt en arbetsplats jag i framtiden gärna skulle jobba på.

Nu är det studierna som gäller och mode. Har jobbet på Karisma att koncentrera mig på och nästa år skriva gradu.
S

Fick den vackra orkidén och en ÅA mugg

Tidsinställt, sitzen

Hade en riktigt rolig kväll igår! Stor sitz, 140 personer! Så trångt men kul :)




Avslutar med en suddig bild av mig :)
S

fredag



Idag är man glad att man finns, NOT! 3 och en halv timme sömn och nu 10 timmar arbetsdag :) bra planerat Simone.. Hann inte blogga igår eftersom direkt jag kom hem från jobbet var det duschen, fixa sig och iväg på förfest och så sitz! Somnade halv 4 inatt och nu är det som sagt ny dag och jobbet väntar! Ingen rast och ingen ro! Sova gör vi i graven!
S

torsdag 29 september 2011

Tidsinställt, tiger of sweden

Efteråt gick hela Karisma-gänget och Tiger-gänget iväg till Bistro Ernst. Blev champagne och lite smått salt att äta och tiden flög iväg! Så otroligt härligt att få umgås med folk som ungefär jobbar med det man drömmer om! Få prata om sånt man älskar och höra historier man aldrig trodde man skulle få ta del av. Var så lycklig och kom inte hem förrän vid 12 och log och var så glad att jag trodde jag aldrig skulle kunna somna. Mina tankar snurrade och när jag till sist somnade var det med ett leende på läpparna.








S

Tidsinställt, tiger of sweden

Igår kväll vandrade jag iväg till Karisma för att få lite skolning i tiger of swedens olika modeller för kavajer och jeans. Och vilket trevligt gäng de var från Tiger! Två killar från herr-sidan och en tjej från dam-sidan. Hade en ur-rolig kväll och sög åt mig all information de gav. De bjöd på vin, macarones och laxkrämbollar. Allmänt prat om mode och till sist då "skolningen" som var så intressant och så kul att jag inte ville de skulle sluta prata. Jag ville bara höra mer och mer och sög i mig som en svamp! Vi fick efteråt varsin flaska vin och så ville de vi skulle ut på ett glas efteråt och umgås :D SÅÅÅ KUL!








S

välkommen snor


Idag kom min snor. Alla runt mig är förkylda och har feber och jag hade hoppats slippa det. Blir mys mys kläder idag och massa varmt att dricka!

Hade världens underbaraste kväll igår, berättar mer om det och visar bilder i några tidsinställda under dagen!

Klänning monki, Kofta tiger of sweden, halsduk H&M, skor andiamo
S

onsdag 28 september 2011

soppa


Skönt att hinna ligga i soffan en stund innan jag skall iväg på nästa sak. Mår även lite konstigt så lite varm kyckling-nudel soppa borde göra susen! Sedan blir det att slänga på sig lite tiger kläder och dra iväg på eventet!
S

Tiger of sweden

Ikväll är det tiger of sweden på Karisma. Inbjudna är stamkunder för att se på tigers collection tillsammans med personer från Tiger of swedens kontor i Helsingfors. Skall själv dit till kl 19.30 för personalen.

Här är lite nytt snyggt från Tiger of sweden


S

Tidsinställt


Gud så jag älskar väskor, och usch så fina Céline har..
S

ful-dag



Idag hade jag en sån dag då håret är fel och allt är fel.. hittade inga kläder, håret blev aldrig som jag ville (har säkert provat 3 olika frisyrer nu!) och jag måste ha glasögon.. ful-dag
S

Topp Zara, Kofta gammal, Byxor tiger of sweden, Halsduk H&M, Skor gamla

tisdag 27 september 2011

http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/



Lite inspiration här på kvällen! Har fullt upp att hålla koll på Plexus ikväll så märker jag inte har någon lugn och ro att surfa och inspirera med mina val av kläder och shoppar!
S

möte



Älskar mina möten med styrelsen. Skulle kunna sitta och prata hela kvällen! Men tid rann iväg och jag skulle vidare och sköta Plexus.
S

Tidsinställt


En till äckligt fin tatuering.. gah
S

Tidsinställt


Titta titta TITTA! Ser ni vilken klänning! Den jag sökte!!! Hittade den på modekungen.se! Hittade även en annan snygging i grått som är sjukt snygg!
S

Tisdag



Idag består dagen av två möten och jobb. Tror dagen kommer gå fort:) ikväll skall jag sedan och sköta lilla (har växt så sjuttons!) busiga Plexus. Älva får komma med och hjälpa mig :)
S

Byxor H&M, polotröja H&M, skor super gamla så minns inte

måndag 26 september 2011

famnhund



Ikväll kom 101 dalmatiner på tv. Super mysigt att se en gammal klassiker från disney :D Älva tyckte iaf det var säkrast att ligga i mattes famn när Cruella DeVil kom fram :/
S

tattoo


Börjar känna att jag vill ha min tatuering.. Är ännu osäker på det perfekta motivet. Blir det bambi eller en text runt handleden.. :) det skall kännas rätt så funderar ännu :)
S

Brödis

Idag efter jobbet var jag på ett möte med brödfabrikens ägare om ett kommande evenemang där! Super roligt och gud så fint där var! Nu skall här planeras, imorgon är ett till möte (då med Pedactus) så nu skall vi börja bestämma oss och spika programmet!

S

Tidsinställt




I en av H&M's lookbooks hittar man dessa tre bilder. Gillar stilen på rummen. Enkla, stilrena med lite antik stil men ljust och fräscht. Gillar dem skarpt!
S