Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

onsdag 31 oktober 2012

favorit

Dagens oufit. Älskar den. Kommer ha den flera dagar :D
S

Vila bloggerday 8.11!

Även detta år har jag blivit tillfrågad att delta i Vila bloggerday! Nu kör vi och jag tror det kommer vara lika lyckat som förra året! Styling under dagen och VIP till kvällen med skumppa och program! :D

På dagen är vi i år 2 bloggare som kommer finnas i butiken (jag är där kl 14-19) och styla de kunder som vill och sedan får även kunderna möjlighet att bli fotade i nya outfiten och komma upp på Vilas facebook sida! Super kul idé!! Finns även möjlighet att delta i ett lotteri med grymma vinster :) hela höstens kollektion är även -15 % och de 30 första kunderna får en present :D


Sedan till kvällen ordnas det VIP kväll med begränsat antal platser, jag har fått möjlighet att bjuda in 35 av mina läsare så ANMÄL ER NU till mig :) 35 första, mejla mig på simone.haggdahl@gmail.com :) VIP kvällen är mellan kl.19-21 och alla produkter är på -20 %! Mera lotteri, musik, skumppa och annat mysigt program :) Kommer bli super så ANMÄL er nu snabbt för- och efternamn så lägger jag er på listan!

Den andra bloggaren som kommer finnas på plats är:
http://annashtina.blogspot.fi/  

FICK FLER PLATSER ATT DELA UT SÅ SKYNDA OCH ANMÄL ER!

dagens önska

anteckningshäfte
www.archiegrand.se

S

Jenny

Idag är ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag!
S

tisdag 30 oktober 2012

en fråga

Anonym 30 oktober 2012 18:04 
Hejhej!! Undrade om du skulle kort kunna berätta vad en gradu är?? Går i högstadiet ännu och har ingen anning haha :p

Absolut! Efter högstadiet gick jag gymnasiet, där tog jag studentexamen. Det vet de flesta vad vad det är. Efter det började jag på Universitet. På ett universitet handlar det om att skriva en avhandling, en uppsats, för att få en titel/examen. Efter mitt tredje år på Åbo Akademi skrev jag min kandidatavhanling vilket på allmän pedagogik (som jag läser) betyder att jag skall skriva en uppsats på ca 30 sidor där jag behandlar ett ämne och göra en undersökning. Jag skrev där om coaching och undersökte om små, mellan och stora företag visste vad coaching var och om det användes som ledarskapsstil på företag. När denna avhandling blivit godkänd fick jag min examen och blev kandidat i pedagogik. Nu skriver jag min magistersavhandling om ledarskapskvalitet där jag skall skriva en uppsats på ca 60 sidor. Även där göra en undersökning precis som i kandidatavhandling. Magistersavhandlingen kallas också pro gradu- avhandling och därav förkortningen gradu :) När jag sedan fått min pro gradu godkänd är jag magister i pedagogik och är färdig utbildad :) Man kan fortsätta och skriva doktorsavhandling och då bli doktor i pedagogik men det vill jag inte.

När man skriver en pro-gradu måste man först göra en forskningsplan där man gör en plan över vad det är man vill undersöka. En avhandling är i första hand en undersökning. Man vill få fram ett resultat och för att få fram resultatet måste man också ta reda på teorin bakom ämnet. Mitt ämne är ledarskapskvalitet. Jag vill undersöka vad anställda anser är en bra ledare, därför måste jag också presentera läsaren för teorin och vad litteraturen säger om vad en god ledare är. Jag måste presentera vad jag vill undersöka och varför i ett metodseminarie och höra en opponents åsikter, sedan presentera mina resultat i ett slutseminarie där också en opponent säger sina åsikter om min avhandling och sedan skall min avhandling bedömas av två professorer innan jag kan bli godkänd och få en examen.

Hoppas detta svarade på din fråga! :)

gradu - bok

Efter promenaden tog jag mig i kragen och tog fram gradun. Har nu behandlat texten, förbättrat, ändrat och lagt till. Känns bra. Imorgon är det träff med min handledare. Hoppas han nu är med på vad jag tänkt! Lägger nu bort gradun och tar fram min bok jag lånat av Maria! Nu skall också jag börja läsa den omtalade boken fifty shades of Grey.
S

slö dag

Idag känner jag mig trött och slö. Har haft språkhandledning och nu bara ligger jag. Har plockat och städat hemma men känns som om jag borde göra mer men orkar inte.. Tar en promenad med Älva nu så kanske jag vaknar till liv
S

stickat

Min fina mamma har stickat en stor mysig tröja till mig! d Den är skön, stor och svart. perfekt!
S

tisdag

Iväg på språkhandledning och sedan gymmet! Kör massa handledning av gradun nu sista dagarna i Oktober så att jag sedan i November kan fokusera på att skriva gradu hemma och jobba :)

måndag 29 oktober 2012

Vila bloggerday 8.11!

Även detta år har jag blivit tillfrågad att delta i Vila bloggerday! Nu kör vi och jag tror det kommer vara lika lyckat som förra året! Styling under dagen och VIP till kvällen med skumppa och program! :D

På dagen är vi i år 3 bloggare som kommer finnas i butiken (jag är där kl 14-19) och styla de kunder som vill och sedan får även kunderna möjlighet att bli fotade i nya outfiten och komma upp på Vilas facebook sida! Super kul idé!! Finns även möjlighet att delta i ett lotteri med grymma vinster :) hela höstens kollektion är även -15 % och de 30 första kunderna får en present :D


Sedan till kvällen ordnas det VIP kväll med begränsat antal platser, jag har fått möjlighet att bjuda in 25 av mina läsare så ANMÄL ER NU till mig :) 25 första, mejla mig på simone.haggdahl@gmail.com :) VIP kvällen är mellan kl.19-21 och alla produkter är på -20 %! Mera lotteri, musik, skumppa och annat mysigt program :) Kommer bli super så ANMÄL er nu snabbt för- och efternamn så lägger jag er på listan!

De två andra bloggarna som kommer finnas på plats är:
http://jholmqvist.wordpress.com/
http://annashtina.blogspot.fi/

graduträff

Idag har jag varit på graduseminarie med Linda :) Hon och jag hade en egen träff där vi satt och diskuterade och opponerade varandras avhandlingar! Super bra och nu har jag lite att jobba på och att ändra :) känns bra att äntligen fått lite feedback på något man suttit och jobbat på i flera månader!
S

mina 3 favoriter

Mina tre favoriter från Elin Klings kollektion för Marciano!
btw, titta in här på bloggen senare idag så skall ni få höra en rolig nyhet!:D

S

söndag 28 oktober 2012

dagens

Idag har vi varit och röstat och suttit hos Maria :) Härlig söndag! Nu tillbaka till verkligheten, måste läsa igenom en gradu för att kunna ge feedback imorgon!
S

vacker morgon

Älva och jag tog en super härlig morgonpromenad idag. Solen sken och det var super vackert ute :)
S

kalas, igen

Förlåt för riktigt dålig uppdatering igår! Men kanske också ni hade fullt upp med att njuta av lördagen för att sitta på datorn :) Efter jobbet igår hoppade jag snabbt i duschen och så snabbt iväg till min mosters mans 50 års kalas! :D Hade super trevlig kväll, maten och programmet var super och efteråt brörjade ett band spela. Sade till Nika att vi MÅSTE lära oss dansa!
S

lördag 27 oktober 2012

Jeans

Älskar dessa jeans! Ni vet känslan man har när man har/hittat de perfekta jeansen? Dessa är perfekta för mig:) levis curved id!
S

fredag 26 oktober 2012

Fredagkväll

Nika gjorde middag ikväll:) nu film och mys!:D
S

the dräkt

Vill ha! Från by Malene Birger! Världens mysigaste dräkt
S

favorit

Idag kör jag en favorit :) helsvart med min chasmere halsduk och älsklingsarmbanden :D
S

torsdag 25 oktober 2012

kvällsmat

Har haft bjudningar hela dagen känns det som :) Ikväll kom Maria över på kvällsmat och te :) blev piroger och äggsmör! gott!
S

lampa

Måste vise hur mysigt vi har det hemma :) Fick den fina stora lampan att ha över matbordet av mamma och pappa i födelsedagspresent! Älskar den!
S

kaffe

Idag kommer mamma och pappa hit på kaffe :) Dukat klart och Älva ligger och sover bredvid malene nallen :) Mysig morgon!
S

onsdag 24 oktober 2012

min dag

Dagens outfit! Har idag skrivit kontrakt, varit på graduseminarie, fixat eget graduseminarie för diskussion med en annan skrivare och fått handledare! Sedan skjutsat runt Erica och varit med Nika och bytt till vinterdäck :) Nu tar vi kväll!
S

gosa

Nu är jag hemma igen och skall gosa med Älva. Tror hon blev lite sur på mig när jag gosade med henne direkt då jag kom hem men sedan tog datorn.. Så nu lägger jag bort den och går tillbaka till henne
S

reebok

Påväg hem till mig! :D Hoppas de passar!!
  S

dagens todo

Nu iväg och skriva arbetsavtalet till Wärtsilä och så på graduseminarie! Har idag skrivit några timmar, bokat tid till skrivhandledning och idag skall jag f*n ha en handledare också! Nu skall nånting börja hända!
S