Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

fredag 30 november 2012

nejlika

Nu tar vi kväll :) Älskar fredagar! Nika och jag skall göra middag tillsammans, så mysigt! Dricker varsitt glas vin medan vi kockar tillsammans, dukar fint och äter i lugn och ro. Sedan film och chips! Imorgon är det lillajul! Köpte två fina vita nejlikor att ha på soffbordet. Visst blev det fint!?
S

favoriter

Har mina favoritplagg hängandes fint i sovrummet så jag varje morgon får se vackra inspirerande plagg :) Blir då glad att stiga upp och få ta på mej en av mina favoriter:)
S

nöjd

Har som sagt redan handlat mat och julklappar idag. Kom hem och började städa lägenheten och julpynta :) vitt är det som gäller hos oss :) Nu är jag nöjd för idag
S

önskelistan till tomten

Man får gjort massor då man stiger upp tidigt! Har varit och handlat inför fredagsmyskvällen och julklappar! Har flera klara nu! Tänkte därför det är tid att visa MIN önskelista :)
S

önske outfit

Idag är min lediga dag så såklart vaknade jag 8 då Nika steg upp för att åka till jobbet. Ingen vidare lång sovmorgon blev det!

Idag blir det en riktig modedag på bloggen! Har en rolig nyhet att dela med mig och massa inspiration! :D Idag skall det även städas och julpyntas inför 1 december och lillajul :) Har också tänkt börja handla julklappar:) Men först min önske outfit för idag! Världens mysigaste tröja från topshop! Så jäkla härlig nu när det börjar bli kallt i Vasa.. skulle matcha den till ett par dr denim svarta jeans, snygga skor från dinsko och lite misstacha med ett stor fint smycke från Zara (är lite sur över att jag inte kom på att köpa detta halsband när jag var till Hesa!). Min drömportfölj från Sandqvist och klocka från Daniel Wellingtone och jag skulle hemskt gärna bege mig till jobbet :)
S

torsdag 29 november 2012

jeans

Ett par nya jeans skulle sitta bra, dessa från Tiger i mallen slender.. mums
 
S

Berlin baby!

Vet inte om jag berättade att jag fick en resa till Berlin av Nika i födelsedagspresent! 11-15.1 åker vi! Kommer bli så jäkla roligt och skönt att få bara vara jag och Nika och äta gott, shoppa och se Berlin!
S

ikea

Som ni vet vill jag ha soffbordet :) men gillar också det fina lilla svarta bordet, skulle vara fint i hallen :)
S

morgon

Helsvart när man kommer till jobbet..
S

onsdag 28 november 2012

fullt program

Hemskt ledsen för urdålig update idag! Lovar vara bättre imorgon och speciellt fredag då jag är ledig! :D Idag var det jobb, kom hem 15 minuter innan jag fick besök 45 minuter av min hyresvärd innan jag skulle iväg på fondue! Blev några vinglas med fina vännerna och massa prat :D älskar det! Speciellt när en hade en urmysigt tillkännagivande :D
S

skultuna

Vackra små skålar från Skultuna..
  S

tisdag 27 november 2012

inredningmani

Har gått och blivit riktigt kär i inredning just nu.. surfar på inredning hela tiden :D älskar svart och vitt, stilrent blandat med antika detaljer, trä detaljer, metaller och minimalism :)
S

halsband

Hade förutom min nya favorittröja (älskar att jag har flera favorittröjor nu jag inte kan få nog av:D) ett fint halsband från Wautsi av märket mint :) Passade perfekt till outfiten!
S

mamma Älva

Vår lilla Älva har gått och blivit skendräktig.. :D hon TROR hon har valpar! Och valparna är hennes leksaker :) alla leksaker (gråa råttan, vita råttan, ankan, benet och bollen) skall flyttas med, tvättas, bäras och hämtas hela tiden. Hon sover med dem runt sig och allt :) söt liten "mamma" med sina "ungar". Som tur är detta helt vanligt, alla våra tikar har nån gång under sin livstid varit skendräktiga och som tur går det över efter en kort tid :)
S

längtat

Har verkligen längtat efter att få stiga upp idag och klä på mig denna outfit! Fick den i huvudet igårkväll när jag tog fram min nya tröja och tänkte "jag vill ha den på mig imorgon".. Skulle vilja få en helbild av mig med den på men ljuset inne på morgonen funkar inte (för mörkt) och när jag kommer hem efter jobbet är det igen mörkt!?
S

måndag 26 november 2012

mina köp

Hittade en underbar tröja på Zara som fick följa med mig hem! En skål från H&M home och en nyckelring från ordning och reda blev det denna dag:) riktigt nöjd! :D
S

lanvin

Älskar anteckningshäften! Skulle inte tacka nej till detta från Lanvin


trött

Nu sitter vi i tåget påväg hem! Riktigt bra dag :D lovar visa senare vad jag handlat!
S

inrednings inspiration

S

söndag 25 november 2012

kvällste

En kopp te innan sängdags. Måste upp tidigt imorgon då tåget till Hesa går 5.53! Skall dit på shoppingdag med mamma och Janine! SÅ KUL!
S

4 favoriter

Otroligt dåligt ljus nu hela tiden för att kunna ta fina foton.. Har varit hos Maria idag/ikväll. Har dessutom städat innan! Hela lägenheten fick en genomgång med dammsugaren plus att badrummet fick sig en ordentlig rensning. Tömma skåpen på alla krämer, burkar och flaskor som inte används eller är halvtomma :)

Ikväll tänkte jag att jag skulle knäppa mina favorit detaljer i lägenheten och visa er :) Först detaljerna i soffan. Min fina malene svan/gås, svart vita filten och kudden från ikea :) fint med svart vitt i soffan, endast de olika mönstren som bryter!
Sedan vid sängen alla mina elle-tidningar med en fin vas och mitt maleneljus och anteckningshäfte.
Mina modeböcker står fint uppställda på tv-bänken med min orkidé som inte vill blomma
Till sist såklart alla fina ljus! Älskar ljus och tänder ljus varje kväll:)
S

brännskadad

blev brännskadad förra dagen.. på vår öppna spis.. ont tar det som sjutton!
S

lördag 24 november 2012

min tapet

Har hittat en underbar tapet jag vill ha i hallen i mitt framtida hem!
S

ljus

Fina Pia kom idag in med mitt fina doftljus från Norge :D det är redan tänt och jag ha gosat ner mig i soffan med flera tända ljus, filten och datorn :) nu är det helg!
S

fina malene

Skulle kunna göra såå många sånhär urklip med saker/kläder jag vill ha från by Malene Birger! Älskar detta märke mer och mer för varje kollektion som kommer :)
S

vad är ledigt?

Hade en urrolig kväll igår! Verkligen lyckat! Otroligt roligt först med god middag, skrattyoga och sång. Vidare till sky där vi träffade andra från Wärtsilä på julfest och fortsatte kvällen med skumppa och mera skratt! Somnade glad och lycklig igår :) Nu är det jobb som gäller :) vem sa något om ledig?!
S

fredag 23 november 2012

Filippa k

Underbar färg på polo från filippa k, önskar jag hade den
S

Fredag

Idag är det en lång dag! Har först nu jobb på Karisma och direkt härifrån skall jag gå iväg på Wärtsilä julfest! Kommer hem inatt och imorgon jobb igen på Karisma:) hohho
S

torsdag 22 november 2012

inredning

Lika mycket som jag gillar kläder gillar jag inredning.. Vill så renovera, bygga och inreda mitt egna hem :) göra det vitt och svart och genomtänkt och fint men ändå hemtrevligt!
S