Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

torsdag 28 februari 2013

Kvällen

Jag och Nika var ikväll ute och körde och kollade hem, fantiserade och drömde:) mysigt! Nu lite film innan sängen kallar
S



Ny favvo

Malene malene
S

Tanken som räknas

Hade ju menat blogga imorse! Hade bild och allt men så glömde jag och kom till jobbet där det igen var fullt upp! Nåja nu är jag hemma och ska vila.. Imorgon och fredag är det Karisma som gäller!
S

onsdag 27 februari 2013

Dagens

Hittade scarfen!
S

Sprang

Länken tog otroligt ont i knäet i början, jag plågade mig igenom några kilometer men sedan började det släppa, äntligen! Nöjde mig ändå med en kort länk för att bara mjuka upp knäet nu i början :) kanske imorgon en till kort..
S

Stressen

Stressen gjorde sig till känna även inatt.. Vaknade kl 3 och gav upp lite före 4 och gick och började skriva.. Har nu skrivit i 2,5h och det känns mycket bättre nu! Har fått producerat mycket (verkar vara effektivast tidigt tidigt på morgonen, fick massor gjort i måndags också före jobbet), har nästa klart resultat kapitlet och det känns som det blev riktigt bra, nöjd! Nu ringer strax min väckarklocka så ska hoppa i duschen och gå ut med Älva:) godmorgon till er alla
S

tisdag 26 februari 2013

Kycklingburgare

Ikväll gjorde jag kycklingburgare med avokade, baicon, rödlök och creme freisch!
S

Söker

Såg denna gamla bild på mig när jag gick igenom bild arkivet.. Var är den scarfen?! VILL HA!
S

Sjukling

Min förkylning har blivit värre! Så ont i huvudet och min hals skriker efter varmt te eller finnrexin hela tiden.. Hoppas mitt knä skulle kännas som nytt imorgon och min förkylning skulle vara väck för jag vill verkligen iväg på en kort länk!

Sitter i soffan nu och är trött efter gradu skrivhandledning.. Så många punkter och parenteser att tänka på..
S

-70

Okej blev svårt att gå från jobbet på lördagen när vi hade -70 sista dagen utan något! Blev en fin topp och en yllekofta:)
S



3 kyssar

Igår for jag och Jenny till Chotta på tjejkväll:) super mysigt, tog med varsin kyss till mina vänner!

Idag är jag ledig från jobb men inte från gradun. Gradu-dag.. Men började morgonen med massage hos Fredde eftersom mitt knä ännu är sjukt! Så idag vilodag från löpning men imorgon är det full fart igen!
S

måndag 25 februari 2013

Städat

Idag har jag och Hilkka fixat i hela butiken! Städat, plockat om, dammat, fram med massa nytt och bytt dockornas kläder :) super fint blev det men trött i fötterna är jag nu :) men ingen rast och ingen ro! Nu iväg med Jenny på tjejkväll till Chotta
S









Alternativ

Nu tänker jag vara krånglig.. Har svårt att bestämma mig om jag skall spara långt och klippa pannlugg eller klippa av håret och låta pannluggen bli lång!? Hade bestämt mig men så blev jag tveksam igen.. Vad tycker ni!? Långt eller kort!?

Filippa K får stå för frisyrerna
S



Stressen

Känner av stressen från allt nu.. Pausade från gradun efter julen och sade att från februari skulle jag börja på igen. Det gjorde jag nog som planerat med att göra undersökningen och jag kände mig lugn men nu börjar jag ändå känna av stressen! Det märks på mig av att jag inte kan sova, vaknade 5 inatt och allt jag kunde tänka på var gradun. Tydligt tecken på stress och jag blev tvungen att stiga upp och börja skriva. Kunde inte somna om. Har nu skrivit sedan halv6 och tänkte fortsätta tills min klocka ringer för "väckning"..
S

söndag 24 februari 2013

Morgon fint

Lite fint från Zara februari lookbook
S

Ikväll

Ikväll har vi varit hos lillasyster, Koffe och Pepsi:) kom just hem och är mätt som jag vet inte vad! Vi har haft hur mycket gott som helst framme och kollat mello och film ;0:) bra lördag
S

lördag 23 februari 2013

Hungern

När jag kom hem idag skrek min mage efter mat!
S

Sparar

Har nu börjat spara till dessa två godingar! Hoppas mina 3 jobb snabbt kan ge mig dessa två som belöning för allt mitt slit!
S



Paus

Fullt upp idag på Karisma! Sista dagen -70% så det har varit fullt upp. Nu en kort paus och så ut igen :) sitter och drömmer om dessa byxor från filippa! Enligt mig de perfekta svarta byxorna
S

fredag 22 februari 2013

På veijin

Blev inget till Simon och Caroline när deras små blivit sjuka:/ så Nika tog med mig till Amarillo på mat och så gick vi till ollis på på veijin efteråt! Skön fredag! Perfekt för mig som känner mig förkyld och ännu ont i knäet efter onsdagens länk.
S

Städa

Har idag börjat på med undersökningsdelen av min gradu.. Men har lite kört fast. Tror jag är trött och inte får orken att räcka till också gradun? Städade lägenheten för att komma igång och skall nu försöka titta på gradun lite igen innan jag hoppar i duschen och gör mig klar för kvällen. Vi skall till Simon, Caroline, Thilde och Noel!
S

Planschen

Har hittat två underbara planscher jag mer än gärna skulle ha! Så otroligt fina, the sartorialist tar verkligen urfina foton..
S

torsdag 21 februari 2013

Gluggen

Idag ha Älva varit till veterinären och tagit bort två tänder :)
S



Snyyggt

Filippa K's herr kollektion, snyyggt
S

Nude

Två nya fina från american appareal! Kommer användas flitigt i sommar:)
S

J. Crew

Gult har lite fastnat på mina ögon just nu.. Har aldrig gillat gult men nu till sommaren tycker jag plötsligt det är super fräscht! Tänk vad smaken kan ändras:) och den randiga är också fin till våren, alltid randigt till sommaren ;)
S

Dagis

Idag sköter jag bebis-Pepsi :) har nu två dagisbarn som jag fungerar dagis matte åt, Plexus och Pepsi!
S

onsdag 20 februari 2013

Fin

Gillar denna bild från Celine'.. Skulle vilja den som tavla hemma
S

Dagens träning

Träningen klar för idag! Ont i knä fick jag.. Nu vila några dagar och massage på tisdag
S

Klippning

Blev riktigt förtjust i bilderna från filippas vår kollektion så beställde tid till klippning:) på fredag åker några centimeter! Vad tror ni!? :D
S









tisdag 19 februari 2013

Hemmakväll

Mysig kväll! Har legat på soffan med Älva, eldat i spisen och läst nya Elle:)
S

Filippa k

Har gått och kärat ner mig i Filippas vår kollektion! Så jäkla mycket fint!
S

Hemma

Hemma efter en lång dag på jobbet! Tror jag jobbat övertid nu båda dessa dagar.. Skönt såna gånger att komma hem och inte ha något program:) bara vila och kolla tv!
S

måndag 18 februari 2013

Ny jacka

Är sugen på en ny jacka! Två fina från Zara, ena allt för dyr för mig men den andra kanske skulle kanske vara något ;)
S

Måndag

Måndag kväll betyder brankka för Nika och seriekväll för mig! Då kollar jag det nya avsnittet som kommit ut från mina två serier:) once upon a time och vampire diaries
S



Cheap monday

Ååh så fina skor dom fått in till Wautsi! Måste iväg dit någon dag:) borde komma i butik i Mars så då roadtrip ti jeppis
S