Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

tisdag 30 april 2013

Skumppa

Mysig valborg med min älskling
S

Lek

Idag tog vi sista länken innan halvmarathon! Efteråt fick vi mjöd och munkar:) hundarna fick busa på gården och nu ska vi handla lite gott till kvällen:)

Glada vappen till er alla!
S







Vappen lunch

Eftersom vi inte kan träffas ikväll vi tjejer kom Chotta på den briljanta ide'n att vi skulle ha vappen lunch hos henne! Grymt bra lunch och så trevligt:) alla hade med lite gott så blev crossanter, sallad, skumppa, laxröra på malaxlimpa och plättar! Så mätt!
S





måndag 29 april 2013

Tent

Gradun är som sagt inlämnad:) nu har mina två bedömmare en månad på sig att ge mig ett vitsord, ger de olika ska gradun till fakultetsrådsmötet som där ger ett vitsord.. Kommer alltså ta evigheter innan jag får veta om jag är godkänd! Jag har också mognadsprovet kvar som ska göras nu någon dag för att bevisa det är jag som skrivit gradun:) har också en tent 10.5.. Det är de böckerna ni ser på bilden. Sedan borde allt vara klart och jag få mina papper i juni!
S

Massage

Tidigt imorse for jag på massage för att mjuka upp benen inför halvmarathon i helgen! Iik det närmar sig! Sedan lämnade jag in min gradu, puh, äntligen är det klart! Får bara hoppas på att den blir godkänd!

Nu kaffe i grönvik med mamma, firar lite att gradun nu är inlämnad:)
S



söndag 28 april 2013

Klänning

Idag beställde vi min examens klänning! Visst fin?!
S

Söndag

Då börjar denna söndag vara slut:) började med mysig söndagsfrukost, sedan blev det länk och så kalas. Först födelse-kaffe hos mamma och sedan till Nikas mommo och moffa på kalas!
S

lördag 27 april 2013

Mamma

Idag var vi ut och åt med söta mamma som fyllde år igår! Gud så god mat vi fick på kantarellis, blev musslor för mig!
S





Back

Tillbaka på Karisma! Wohoo! Den här dagen kommer gå allt för fort!
S

fredag 26 april 2013

Fredag

Äntligen fredag! Sjukt skönt med helg:) imorgon är min sista dag på Karisma, kom in och säg hej vet ja! Kommer kanske hoppa in någon gång om det blir panik men egentligen är slutar jag nu i april:) otroligt synd men som tur finns dom kvar så jag får gå in och hälsa på och shoppa när jag vill:)

Men idag är det lite städning och fina nya blommor i lägenheten som gäller! Ölskar fina blommor, enkla blommor:) har några på soffbordet, några på hallbordet och några på nattduksbordet! Perfekt
S



Flyttar

Idag och igår har vi varit och hjälpt lillasyster och hennes fästman flytta till en fin radhuslägenhet:)
S









torsdag 25 april 2013

Klippa

Funderar klippa mig!? Vad tycker ni?!
S

Karisma

Karismas fashionshow är verkligen något roligt, en hel dags event:) börjar tidigt med jobb och fixar alla kläder redo för showen, betjänar kunder och blir sminkad och får håret fixat:) sedan lite skumppa med stamkunder innan vi åker iväg till showen:) sedan där att få träffa alla kunder och umgås och äta underbar mat:) sedan showen framkallar ju världens shopping sug!
S





Frukost

Idag är jag ledig, började morgonen med tvätt! Har tvättat massor, både förhand och maskin. Sedan disken.. Nu ligger jag i soffan och äter frukost och lyssnar på tvättmaskin och diskmaskin som surrar:)
S

onsdag 24 april 2013

Vinter

Några av mina outfits jag hade på telefon från i vinter:) gillade chasmere halsduken, svart och malene t-skjortan:)
S











Favoriter

Gud så mycket jag vill ha!
S















Naglar

Gillar skarpt min gula våriga/somriga malene skarf! Passar ju perfekt med dagens naglar
S

Btw, idag kommer mina favorit looks från Karisma modeshow! Så mera bilder ikväll från showen;)

tisdag 23 april 2013

Ljus

En annan sak jag tittat på många gånger är Iittalas Nappula ljusstakar:) skulle älska dem i vitt, och gärna en i mässing till ;) så fint på köksbordet
S

Svart och vitt

Älskar svart och vit inredning!
S





Bok

Idag var det väl bokens dag så bestämde mig för att beställa hem något att läsa i sommar! Det fick bli Sara Jungerstens bok, lika delar liv och luft.
S

Flyttar

Idag for jag till lillasysters och hennes fästmans nya radhuslägenhet! Nu ska här flyttas några dagar framöver:)
S