Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

torsdag 23 maj 2013

På G

Är riktigt taggad på nya bloggen! Snälla fortsätt följ mig där:) snyggare bilder;)

Nu funkar också länken till nya bloggen i förra inlägget!
S

onsdag 22 maj 2013

Nej nu

Nu byterjag bloggportal! En av de viktigaste sakerna med en blogg är bra bilder enligt mig och eftersom jag inte får någon hjälp från blogspot och hittar inget fel fast vad jag sökt och provat så byter jag nu till spotlife! Snälla fortsätt följ mig där! Nu jäklar ska bilderna vara klara och fina, blogginspirationen ska hitta tillbaka och nu ska jag bli bättre på att publicera och svara på kommentarer:)

  Simonehaggdahl.spotlife.se 


 GO GO GO GO

tisdag 21 maj 2013

Material

Lite material vi valt till radhuset! Börjar bloggen bli tråkig med allt radhus snack?:) men iaf dessa bilder börjar jag bli riktigt irriterad på?! Vad ska jag göra?! Har provat allt, till och med försökt byta bloggens utseende men inget händer med bilderna.. Gah! Blogger Hjälp!!
S

Run

Idag tog jag Plexus med på en länk. Tänkte känna efter hur låret mår och det kändes bra! Bara en kort länk för att mjuka upp plus att det var allt för varmt ute, men iaf! Härligt!
S

Lampor

Igår fick vi stora kataloger med lampor.. Massor med lampor! Ska välja lampa till badrumsspegeln och under köksskåparna.. Gud så mycket det finns, och vad vill vi ha?!
S

måndag 20 maj 2013

Nya favoriten

Filippa k
S

H&M

Fick -10% på h&M på alla så blev lite sommarkläder till Nika! Så fina badshorts, blev två stycken;) sedan ett par chinos och ett par chinoshorts:) de ljusgråa byxorna är kostymbyxor i linneblandning. Perfekt i sommar med en ljusblå skjorta till alla fina fester man ska på!
S

Blommigt


Idag har jag varit blommig! Älskar denna skjorta från Zara!


söndag 19 maj 2013

Motorcykel

Kollar bronsmatchen, jäklar så spännande! Strax straffar, har suttit på nålar sedan tredje perioden:) men ja, skulle ju berätta att vi for ut och köra motorcykel idag efter att vi solat! Första gången i sommar för mig:) grymt kul! For till Fia och Patte på kaffe, mycket trevligt. 

Riktigt bra söndag! 
S


Sol

Sjukt härlig dag även idag! Började med brunch på astor med tjejerna, så mycket mat och så gott! Sedan låg vi i solen några timmar. Bättre söndag
S


lördag 18 maj 2013

Lördag

På otroligt bra humör imorse! Iväg till Karisma för att jobba, solen sken och det var både ishockey och eurovision till eftermiddagen och kvällen:) sjukt bra dag! Medan jag jobbat var Nika och Älva ute i solen och lekte, fick bilden skickad till mig på jobbet.. Inte alls bittert! Nu hockey!
S


torsdag 16 maj 2013

dagens

Tänkte köra en dagens för en gångs skull! Hinner aldrig med det längre och Nika hatar att fota mig så där får jag ingen hjälp :) Men idag var Janine snäll!

Ber om ursäkt för riktigt gryniga bilder?! Förstår inte varför dom plötsligt blivit så? Till och med systemkamerabilder.. har inte gjort några nya inställningar och ingenting.. måste vara något fel hos blogspot? Är de gryniga för er alla? På ipad och iphone ser bilderna mycket bättre ut för mig men inte på vanlig pc?
S

Sol

Skyndade hem efter jobbet och for till Janine och solade! Så jäkla varmt och skönt :)
S

Sommar

Äntligen sommar! Shortsväder när man går promenad med Älva

onsdag 15 maj 2013

Köket

Vårt kök! Så jäkla nöjd!
S

Ipad

Hittade detta läderfodral för ipad mini på mytrendyphone för 7,90! Taget!
S

Strampen

Idag var det Puustelli igen efter jibbet! Nu är köket klart! Ni ska få en bild på ritningen sedan:) satt efteråt på Strampen i solen och diskuterade vårt kommande kök:) kommer bli så fint! 
S

tisdag 14 maj 2013

Tisdag

Har varit tråkigt väder idag, har bara jobbat och så till mamma på mat! Perfekt med middagen klar direkt efter jobbet:) lämnade och pratade om inredning med mamma och lillasyster efteråt! Imorgon är det igen puustelli och på fredag hartman. Nu hockey hos lillasyster! 

Men vad jag skulle skriva vad att jag kollade in denna kräm och skulle gärna ha den:) 


måndag 13 maj 2013

Väska

Är helt fast i tanken på en ny handväska. En svart med axelband.. 
S

Matta

Min kollega på jobbet visade mig en matta på jobbet idag som jag inte kan sluta tänka på! Så jäkla fin! 
S

Kort

Funderar på att klippa mig igen, fastnade för det här är jag kollade Zaras hemsida!

Vad tycker ni?!
S


Shorts

Idag var det till och med shortsväder! Helt underbart! Blev kaffepaus ute i solen i jobbet, sjukt härligt. Hade inte shorts på jobbet såklart, tog på dem efteråt hemma för det var så varmt i lägenheten
S

söndag 12 maj 2013

Morsdagsfrukost

Det var verkligen perfekt idag med morsdagsfrukost! Blir ändå så mycket kaffe och kaka under dagen så frukost var perfekt. Hundarna njöt på gården och busade, ALLA JAGAR PEPSI!!
S





Blommor

Idag handlas det mycket blommor, vi handlade också lite blommor hit hem, så härligt med fina blommor! Märkte då att det skulle behövas lite fler vaser hit hem till hos, kollade Ikea och hittade så fina! Nu skulle det vara dags att någon for iväg dit så man kunde beställa ;)
S

Morgon

God morgon världen! Vaknade till underbart väder idag, morsdagen till ära! Nu ska vi göra oss klara för en dag med släkten, först morsdagsfrukost hos fina mamma, sedan kaffe hos mommo och så middag hos nikas mamma!
S

lördag 11 maj 2013

Krämen

Köpte den! Fick dessutom ögonkrämen på köpet;)
S



Filippa K

On my mind
S

Vår

Mitt vänstra ben blev bara sjukare ju mer jag sprang.. Men nu är jag nyduschad och sitter i soffan med killkompisarna och ser hockey:)

Fick en fin lilja av söta mamma idag! Så fin:)
S



Spring

Idag kör vi första länken efter halvmarathon! En kortkort baa för att känna efter hur benen känns:) sedan hockey!
S

fredag 10 maj 2013

Ishockeykväll

Ikväll är vi hos en pojkkompis och kollar hockey! Så jäkla spännande! 
S

Planera

Vi håller på att gå igenom allt till radhuset!  Lite frusterande eftersom man har få valmöjligeheter om man inte vill betala extra men ändå kul att få vara med och bestämma! Det är redan planerat ett standard till alla rum i lägenheten och så kan man då vara med och välja lite olika färger och självklart tapeter och golv. Men köket gillade vi inte så det ska göras om, badrummet lika så! Golv och väggar fanns riktigt fina, får bara se om mitt val av tapeter går utanför prisgränsen sedan.. Sedan kranar kunde man inte välja:( badrumskakel var också helt ok! Kakel till köket gillade jag inte.. Så det ska bytas.. Bastun har vi inte ens börjat kolla på! Gah! Både bra och dåligt dethär! 

Måndag?

Godmorgon! Konstigt med jobb dag idag!? Men jag kände mig pigg och glad imorse på väg till jobbet så ingen fara för mig:) ska jobba skiten ur mig nu och så är det tent vid ÅA i eftermiddag, sedan tar jag helg!
S

torsdag 9 maj 2013

Hem

Vi har ju sökt ett radhus nog en tid nu, säkert ett år sedan vi började på skoj kolla och drömma! Sedan nu i våras började vi på riktigt kolla och åka på visningar. Sedan blev det till sist denna fina som nu håller på att byggas och som blir klar i slutet av augusti:) vi får vara med och bestämma all inredning och material som ska sättas in så känns verkligen underbart att få öra det till vårt från början och från grunden:)
S