Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

onsdag 30 maj 2012

underkläder

Fick en fråga kring underkläder, vad kan man använda i vilken ålder m.m. :) Tänkte försöka svara på detta här och kring detta finns inga rätt och fel, alla har en egen åsikt kring detta och rätt att använda vad de känner sig bekväma i och känner sig sexig i, detta är bara min åsikt :)

Dessa är från H&M, enkla stilrena underbyxor och bh! Hotpants är något jag tycker passar så gott som alla åldrar! Gillar att de täcker men är ändå väldigt lekfulla och snygga! Finns super fina i spets och helt vanliga släta som här. BHn är även en modell jag tycker alla kan ha, stilrent och snyggt.
Tycker absolut inte att bara för att man inte längre är ungdom måste man börja använda tråkiga stora gamla underkläder. Viktigt är att man ofta köper nya, underkläder börjar snabbt se slitna och söndertvättade ut.. Nya fräscha så känner man sig också själv snygg och fräsch! Bhn med spets är något som också passar även äldre. Lite finare än de vanliga släta, lite sexigare och lite roligare :) Funkar absolut! Strings tycker jag också att äldre också kan ha om de gillar det och känner sig bekväma i det! Kanske sedan när de närmar sig ~80 skulle de passa bättre i vanliga trosor? :P
Roligt är också att nu börjar det komma mer och mer i mode att ha de "gammaldags" trosorna, de med hög midja! Super roligt när även yngre vågar ha dem, super sexigt med tajta snygga sådana underbyxor plus en fin bh!
Däremot finns det lite nej nej även till äldre.. Riktigt ungdomliga underbyxor och bhn.. de med blommor eller annat mönster.. de i bomull som man verkligen ser att är kanske mer tänkt till en 14 åring än en 41 åring..

Även de riktigt tantiga Bh:arna.. förstår att dessa är väldigt bra för de med riktigt stora bröst, de som vekligen behöver stöd av de breda banden och breda sidotyget.. men köp inte om ni absolut inte måste och det finns väldigt fina även för de som behöver de med extra stöd!
Bara för att man blir äldre skall man inte sluta kolla på sexiga, fina, söta underkläderna!
S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar