Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

tisdag 25 september 2012

trosan

Älva fick idag trosor.. Hon har börjat löpa och jag skulle i normala fall inte ha något sådant på henne eftersom hon inte behöver det (blöder inte så mycket att hon smutsar ner) utan nu blev det av den orsak att mamma och pappa har en pojkhund och eftersom vi ibland är dit även när Älva löper (Plexus har än så länge varit så pass ung att han inte brytt sig) men nu börjar han vara en stor pojke och väldigt nyfiken på Älva :) Var idag till Grönvik och hälsade på och det var KAOS. Plexus ylade, hoppade runt och gnällde i ett medan vi var där! hohho, men inga valpar blev det :)
S

3 kommentarer:

  1. En STOR orsak till varför vi tog en hanhund, att pappas hund också är en hane :) Så att det skulle kunna vara tillsammans utan löptidproblem. Alltså det här kanske är en dum fråga, och du har väl nästan redan svarat på den. Men det skulle väl inte gå att dom skulle kunna leva tillsammans (utan att skaffa valpar) då Älva löper?

    SvaraRadera
  2. Jag tog ju Älva medan mamma och pappa hade en tik :) vi har alltid haft tikar hemma så jag var van med tikar och ville därför också själv ha en:) Nu när mamma och pappa tagit en hane blir det problem när Älva löper :) som tur är det ju bara 2 gånger i året och varje gång 3 veckor så dom tre veckorna två gånger i året är vi självklart inte lika ofta till mamma och pappa och dom gånger vi är det är det en kortare stund och då alltid hundarna under uppsikt, ibland att Plexus går ut i hagen eller liknande :) Mamma kan heller inte sköta Älva nu under löptid utan ifall jag behöver hjälp med skötas är det lillasyster eller Nikas familj som hjälper :) Mamma och pappa ha heller inte bestämt sig ifall kanske Plexus kommer kastreras, ifall de bestämmer sig för det blir ju saken lättare men är absolut inget måste. Vi kan ju nog umgås lite mindre eller inte ha med Älva till mamma och pappa under de perioder hon löper :)

    SvaraRadera