Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

tisdag 10 augusti 2010

svar

fick en fråga just om ja e analfabet :D eftersom jag skriver på dialekt. å att hon/han tyckt de va irriterande å att va hon/han no skrev. kan ju svar på he här så alla sir! jag e INTE analfabet:D och min blogg - min dialekt å mitt vis. om he int passar så tvingar ingen dej ti läs:) men självklart tycker ja he e roligt då ni läser å om he e nå ni int förstår så fråga så kan ja "översätta" ti er :D

haha:D
S

7 kommentarer:

  1. Jag tycker det är lite små jobbigt att läsa då du inte sätter stor bokstav efter punkt/utropstecken osv. Det är en dålig vana i fall man jobbar med barn.

    SvaraRadera
  2. Glömde skriva, att det är ju din blogg så du gör ju som du själv vill. Men om du vill ha mera läsare kanske du skulle fundera på att sluta skriva på dialekt eller sätta stor bokstav

    SvaraRadera
  3. men jag jobbar inte med barn? har gjort det men jag är ingen lärare så jag undervisade dem aldrig å skrev aldrig me dom?

    jag förstår din poäng och jag har tänkt på att kanske alla int förstår mej. men ja anser int att ja har så svår dialekt att he sko va heelt omöjligt att förstå va ja skriver. OCH så starta ja denhe bloggen bara på skoj :) jag tjänar ju int precis pengar på denhe bloggen :P så ja känner int att ja måst få massor me läsare :) sko ja motförmodan bli känd bloggerska ;) haha :D sko ja absolut kona tänk mej att ja sko behöv ändra mitt språk här :D hihi!

    sedan så sir ja int en blogg som en uppsats där man ska rätta ens stavfel eller va noga me att sätt stor bokstav? dehe e ju bara på skoj? skriver du meddelanden ti kompisar å på högsvenska?

    SvaraRadera
  4. Din blogg, du gör som du vill Får jag fråga hur många läsare du har per dag?

    Jag skriver på högsvenska åt de vänner som jag vet att inte riktigt behärskar dialekt. Och jag kan ärligt säga att jag hatar att få meddelande på vissa dialekter, t.ex. närpes, som man jag inte är helt 100 på alla ord.

    Jobbar du inte med barn då du jobbar på eftis :)?

    Jag vill absolut inte sår dig eller någonting, men jag har bara fundera på om du själv har tänkt sakerna jag har nämn ;).

    SvaraRadera
  5. okej :) jag har, om ja kollar min blogg just innan tolv på kvällen 80-90 läsare :) men då är säkert många samma person som kollat den flera gånger:) och jag tycker det är super roligt att många vill läsa min blogg :) och är det väldigt många som vill att jag ska börja skriva mer på högsvenska eller helt och hållet så skall jag absolut överväga det:) iaf bättra mej :P

    det svåra är att jag har absolut ingen aning om vem som läser min blogg, då det oftast är mina vänner som kommenterar som känner mig och som jag vet förstår mej! och jag förstår dej när du säger du inte förstår närpes dialekt :D haha:D har själv svårt att förstå det ibland (speciellt i skrift)

    jag jobbar inte längre på eftis :) som ni alla vet jobbar jag på wärtsilä nu och mitt jobb på eftis var bara ett tillfälligt jobb som jag i stort sätt hamnade in på i misstag :) på ett eftis undervisar jag aldrig barnen utan är där för att ta hand om dem och leka med dem :) så jag anser inte att jag skulle behöva överväga mitt språk HÄR för att jag HAR jobbat på ett eftis (allt jag skrev till barnen eller föräldrarna på eftis var självklart på högsvenska)

    skönt att höra du inte vill såra mej! känns bra:) och jag skall absolut ta i beaktande det du kommenterat :)

    varifrån är du förresten? skulle vara kul å vet om jag har läsare lång bort ifrån? :)

    SvaraRadera
  6. Simone; på tal om de där me unicef, man måst va hård mot dom hårda ;) hihi!
    Å jag tycker du ska skriva precis hur DU vill i DIN blogg. Jag menar om man inte diggar; läs int då!
    PUSS<3

    SvaraRadera
  7. HAHA :D tack sarah!! :D <3<3<3<3

    SvaraRadera