Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

tisdag 29 november 2011

stickat

Jag söker ännu den perfekta stickade tröjan.. Vill ha bra kvalitet på den så har därför väntat tills jag hittar den perfekta! Skall på måndag till Helsingfors så då blir det en tur på stan! Denna vita från Zara ser väldigt lovande ut ;) hoppas den finns i Hesa, är lika bra i verkligheten och att den sitter bra på mig!



S

10 kommentarer:

  1. Sticka Själv, då blir den ju perfekt. . .

    SvaraRadera
  2. oj nejnej :D då blir den sned och ojämn :D

    SvaraRadera
  3. Zara har väl aldrig bra kvalitet. Förstår inte ni som shoppas på Zara och H&M billigare massproducerade produkter. Köp dyrare klassiska plagg av bättre kvalitet istället, som håller betydligt längre. Flera flera år nämligen.

    SvaraRadera
  4. tycker nog att zara har lite bättre än H&M men förstår din point! Är nog mer och mer på att köpa dyrare plagg som funkar i flera år! Har bara ännu inte hittat den perfekta :D

    SvaraRadera
  5. En del av Zaras plagg är av grym kvalitet, så det är nog från produkt till produkt. Det är inte heller riktigt dyra märken håller så bra de heller, men nog oftast lite bättre än de billigare kedjorna :)

    SvaraRadera
  6. absolut! håller med, man blir nog sur när man lagt mycket pengar på ett "bättre" märke och så är dom inte nå mycket bättre än en H&M.. men såklart, det är så beroende på från plagg till plagg, märke till märke :)

    SvaraRadera
  7. Tänk inte märke, tänk material. Många betalar ju mera bara för ett visst märke som inte är av mycket bättre kvalité än de billigare "budgetprodukterna". Ett dyrare märke gör ju det automatiskt inte bättre. Köp cashmere, dyrt ja, men du ångrar dig aldrig och plagget håller åtminstone 5-10 år! :)

    SvaraRadera
  8. Hej Simone! :) Tycker mig nog ha sett åtminstone den vita tröjan på Zara här i Helsingfors bara några dagar sen, den såg jättemysig ut! :)

    SvaraRadera
  9. va bra!! då blir den min på måndag då jag kommer till hesa :D

    SvaraRadera