Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

onsdag 28 december 2011

tidsinställt


Tänkte här inspirera lite med nyårskläder för män medan jag är på tjejkväll :D skjortan är väl självklar, färgen är kanske oklar. Vitt funkar alltid och ta då någon cool smal slips (älskar de smala slipsarna!), här en cool grå i lite mer tweed tyg :D eller så någon cool färggrann som den gröna :D Sedan tycker jag också det är snyggt med skjorta och slips i samma färg! Här den brunröda skjortan och den brunröda slipsen :) Om du inte gillar slips eller bara vill piffa till med någonting annat tycker jag flugan skulle passa perfekt :D mer fluga till männen, så coolt och snyggt!

kostymen,skor och nu har du även tips på skjorta och slips/fluga ;)

2 kommentarer:

  1. Vill här då tillägga att om man bär slips bör man se till så att kragen är tillräckligt stor för att täcka slipsen i nacken, för att inte riskera se ut som en 8-åring som blivit påtvingad slips av sin mamma.

    Om du väljer en smal slips bör du också ha en skjorta med inte alltför vid krage, eftersom knuten annars lätt "försvinner" t.om med en dubbel windsor-knut.

    Och för guds skull - se till så att den har rätt längd. Slipsen skall sluta precis vid bältspännet. Knyt den kort och du ser ut som om din mamma klädde dig igen ;)

    Fluga - clip-on är för barn, självknuten för riktiga män :P

    Uppskattade ett inlägg riktat åt män. More please.

    Serpensalbus(.papper.fi)

    SvaraRadera
  2. tack :D har nog tänkt försöka få lite mer inspiration till män, har bara inte blivit av :D

    SvaraRadera