Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

onsdag 29 februari 2012

my new love




Idag kom lönen och då skämde jag bort mig med en tiger of sweden väska :) Jag jobbar för att kunna göra saker som detta! Jag jobbar för att kunna köpa saker jag vill ha :) annars skulle jag bara studera och leva på studiestödet :)
S

zara nyheter



Så jäkla mycket fint de fått in till Zara nu! Dessa är mina favoriter :)
S

onsdag



Skall just traska iväg till jobbet :) Imorgon har jag föreläsning så inget jobb då :) sedan kommer min vän Fia hem idag från Åbo så henne skall vi träffa imorgon eller på fredag :)

Känner någon konstig glädje inom mig? Tror det är för att solen skiner även idag!! Är så jäkla fint väder i Vasa denna vecka :D Hoppas det håller i sig även imorgon så skall jag gå på promenad :)
S

byxor ginatricot, skjorta filippa k, kavaj designers remix, klocka glitter, armband kyssjohanna.se

tisdag 28 februari 2012

godnatt


Nu skall jag börja checka ut för idag, skolarbetet fick jag gjort! Så nu lite serier med Nika innan vi somnar :)
S

zara skor


Så jäkla fina skor zara nu har! Vill ha dem båda, perfekta till de två par jag pratade om jag ännu saknade inför sommaren ;)
S

notebook


Älskar anteckningshäften :)Skönt med något att skriva av sig i och så är dom ju så jäkla fina ;)
S

tisdag



Nu jobbet! Nästa månad kommer jag inte jobba lika mycket :) men nu kämpar jag vidare :D finns så mycket fint på Karisma nujust så är riktigt jobbigt att jobba :D iik!
S

byxor och tröja tiger of sweden, halsduk malene birger, väst gammal jeansjacka

måndag 27 februari 2012

dagens detaljer



Nu är det soffan som gäller :) Har just gjort äggsmör så nu blir det kakao och piroger med äggsmör :) mums!
S

sommarskor


Har klart vilka skor som jag kommer ha i sommar! Dessa, ett par loafers (har ett par från dinsko), ballerinas (klart som korvspad..), lätta nätta sandaletter (från zara) och så ett par "herr"-kostymskor! så jäkla fina.. måste bara hitta ett par.. de andra har jag nu! :D Ännu ett par som jag är lite sugen på är ett par i nudefärg.. vet inte modell eller något.. bara att de skall vara nude ;)
S

vill ha


Älskar denna stickade tröja från tiger of sweden! Hoppas den nu kommer till Karisma :D

Tänk er denna i sommar med höga sandaletter och bruna ben! AAH!
S

morgonpigg



Jag gillar att stiga upp tidigt, städa hemma så allt är fint och i ordning tills jag kommer hem på kvällen! Hellre än att sova så länge som möjligt, stressa när jag gör mig klar och sedan även när jag kommer hem behöva städa! Idag har jag bytt i sängen, tvättat och vikt bort alla kläder som legat framme :) Nu är det fint hemma och då jag kommer hem ikväll får jag ligga på soffan!
S

byxor rut m.fl (wautsi), tröja tiger of sweden (karisma) halsduk tiger of sweden (karisma), klocka glitter, armband kyssjohanna.se

söndag 26 februari 2012

eld



Nu tar vi kväll :) så skönt, skall ligga på soffan hela kvällen och bara ta det lugnt!
S

promenad i solen


Jag och Nika samlade våra krafter och tog ut hundarna på promenad i solen :) Gick via och köpte muffins som vi tog med till Janine och Koffe. Vi gick dit och knackade på :) fick kaffe och satt där en stund:) riktigt skön dag!
S

Soffan

Idag ligger jag på soffan och hoppas en chipspåse skulle dyka upp ur ingenstans.. Hade superkul igår, glömde däremot helt bort att fota! Blev fontana där vi dansade loss :) var inte hemma förrän vid 5.. Tungt idag men har nu ansiktsmask och coca-cola så hoppas piggna till inom kort eftersom det är klarblå himmel i Vasa och då vill jag ut!:D
S

lördag 25 februari 2012

dansa



Lördag och vinet är i kylen! Nu är Jenny och Sanna här och vi skall dricka lite vin och sedan dansa loss på krogen!
S

klänning Monki

filtar till Ä



Måste visa dessa underbart fina hundfiltar jag köpte till Älva igår :) så söta och perfekt storlek för en liten hund! Pia tipsade mig om dem i tisdags när hon hade en runt sin lilla Minou när han frös. Bara måste ju skaffa en till frusna Älva! Blev en beige och en grå :) en att ha i bilen och en att ha med när vi skall vara utomhus en längre stund så Älva inte skall frysa:) I love them! Tack Pia!

4,99 på minimani!
S

tips på blogg


Måste tipsa er om Wautsis blogg! Super roligt när en klädbutik är lite innovativ! Tummen upp :D Där tipsar de om saker från butiken men även om olika trender och modenyheter de finner intressanta. Jag gillar!
S

lördag



Nu iväg till jobbet :) kommer tidsinställda inlägg under dagen!
S

byxor H&M, tröja filippa k, kavaj designers remix, halsduk malene birger, ring westyle.fi

fredag 24 februari 2012

fredagsmys


Ikväll skall jag och Nika ta det lugnt, Nika har varit på jobbmöte till Riihimäki och kommer med tåget ikväll :) Blir the voice of Finland och hejja på Krista, gladiatorerna och nachotallrik :D Perfekt fredagkväll! Imorgon jobbar jag:)
S

award


Tackar Anna för denna award! Nu får ni alltså 7 fakta om mig ni kanske inte visste :)

1. Hade underbett som liten så hade tandställning från 4 och tills jag var 11 år!
2. Har varit väldigt brun i hyn från födseln, mycket pigment så har lätt att bli brun.
3. Jag vill ha 1 barn.
4. Älva sover i sängen varje natt med mig och Nika.
5. När jag var liten flög jag in i väggen med huvudet före på en gymnastiktimme och svimmade. Fick en lätt hjärnskakning och har ännu ett ärr genom mitt högra ögonbryn.
6. Drömmer om att få jobba med mode i framtiden (surprise)
7. Är ett otroligt planeringsfreak och vill bestämma.

och så ger jag den vidare till några till Jenny, Anna, Sanna, Andrea, Chotta, Lina, Janine, Sarah och Ida

promenad




Idag är jag i Grönvik och sköter Plexus! Självklart stod promenad på programmet och Plexus njöt! Han hittade en käpp han bar på hon så hoppade han på snöklimpar han såg längs vägen och grävde sönder dem. Älva däremot stod mest och väntade på att få gå vidare och hem..
S

herr loafers

Till sommaren kommer det vara loafers som gäller på fötterna.. inte bara på oss damer utan även på våra herrar! Så sjukt snyggt med shorts eller ett par jeans som är lite upp rullade som på herre1 och herre3!

bilder:
herre1
herre2
herre3
herre4
nelly herr skor
S

UPDATE: var just inne på topman.com och DÄR har de massor med snygga loafers för herrar! SÅ många fina!!

hampus hjärta älva




Igår träffade jag tjejerna mina från ÅA och Älva en kille vid namn Hampus :) en söt liten pomeranian (älvas pappa är pomeranian så hon är till hälften denna fina ras!)! Älva är inte tjejen som busar runt med andra hundar och gillar att leka.. Älva är en liten blyg tjej som helst bara leker med husse och matte.. gillar inte så ofta andra hundar utan vill helst bara vara i mattes famn.. och precis så var det igår :D Hampus ville leka och sprang runt och ville busa medan Älva kollade på mig med en blick som sa "matte, varför springer hunden runt mig hela tiden?" Älva förstod ingenting och gick istället och la sig i soffan med mig :P men söta var de! Skulle inte Hampus vara kastrerad skulle jag vilja Älva och han skulle skaffa små söta valpar :D
S

torsdag 23 februari 2012

tjejkväll



Nu skall jag åka iväg på kaffe till en vän :) Hon har också en liten söt hund så Älva skall få leka lite:) hoppas de kommer överrens!:D
S

byxor och halsduk H&M, tröja Vila

Planera

Skön och lugn morgon har det varit här:) har städat, läst i en bok och nu sitter jag i soffan och planerar. Känns skönt att bläddra i kalendern och planera den närmaste tiden.. Man känner man har kontroll över sitt liv om kalendern är tydlig och klar:)
S