Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

torsdag 18 november 2010

längtar

Längtar helt otroligt tillbaka till London.. Ååh om jag ändå skulle ha pengar att åka tillbaka en vecka med älskling i sommar!
S




4 kommentarer:

  1. Ett annat resetips är Paris! (Som e världens underbarast stad). Jag va dit i september med min dåvarande pojkvän, och hotell i 3 nätter + flyg tur/retur (med ryanair) kosta sammanlagt 300€. Så vi betala alltså bara 150€ var för 4 dagar (3 nätter i Paris). :)

    SvaraRadera
  2. OJ! :D Måste kollas upp! Råkade ni på några dagar som var billigare eller är det ofta sådär dit? :) Skulle vara riktigt mysigt att åka till paris! Vilket hotell bodde ni på? rekommenderar du hotellet?

    SvaraRadera
  3. De va typ di billigast priserna man kan få på RyanAir, och vi hade bara handbagage med oss (man får ha max 10kg i väskan, men de väger int väskorna iaf) :) Koll med jämna mellanrum på RyanAirs hemsida, vissa dagar har di erbjudanden på superbilliga resor, och då kan man fynda :D

    Vi bodde på ett hotell som hette Grand Hotel, som låg i stadsdelen Clichy. Det var jättelätt att kom till centrum därifrån med tunnelbana (det finns kartor precis överallt) och området var på passligt område från stan, det var typ precis utanför, och det var jättenära till ex. Moulin Rouge. Alltså hotellet hade typ gamla, smala trappor som knarra och bara gemensamma vessor/dusch... Men personalen var supertrevli, frukosten supergod, och receptionen & restaurangen/caféet riktigt snygga (modernt och gick i svart-vitt-rött). Så man kan säg att det var helt okej, om jag sku fara till Paris igen nångång, så sku jag nog bo där igen. Fast de int e nå lyxhotell - utan helt okej för det billiga priset med ett bra avstånd till stan.

    På booking-com kan man hitta billiga hotell förresten. :)

    SvaraRadera
  4. tack! Super! :D skall nog kolla nu med jämna mellanrum :D

    SvaraRadera