Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

måndag 31 oktober 2011

något över axlarna


Nu inför alla julfester som kommer är det alltid någon fin klänning som gäller. problemet för mig brukar inte vara att hitta en klänning, utan något att sätta utanpå klänningen! Har nu samma problem inför lördagens dop. Måste ha något över axlarna i kyrkan! MEN VAD?! kavaj/sjal funkar alltid men känner jag skulle vilja ha något annat, något annorlunda! Hittade denna väst på ginatricot som jag gillar, men måste se vad jag gör, är osäker..

Men här är några fina tips på plagg att lägga på sig till kommande julfester
S

liv


Jag har nu äntligen fått lite liv i mig! Har varit helt död sedan jag kom från Grönvik. Tog min fastvuxna röv ur soffan och gick till gymmet! Så nu känns allt bra, har tränat, duschat och så har lillasyster format ögonbrynen på mig så nu känner jag mig så fräsch!
S

Fotograf: Anna Snickars

herr-väskor



Tycker det är ursnyggt med killar som orkar lägga en tanke bakom sin outfit. detaljer som väskor kan piffa till även herrarnas outfit! Som hals-väskan! Super snyggt till vilken enkel tröja och jeans som helst men får det hela att se mer genomtänkt ut! Ryggsäcken är också tillbaka så en trendig ryggsäck i skolan ser ursnyggt ut!
S

köket



Idag har jag stått i köket en stor del av morgonen :) Fixade världens godaste blomkålssoppa (recept av min förr chef) och så har jag gjort en morotskaka av alla morötter jag fått av mommo och moffa :D Så när Nika kommer hem från skolan idag blir det kaffe och kaka!
S

Dagens


Idag har jag myst i världens bästa och mysigaste kofta. Tiger of sweden, så skön och så gosig.
S

söndag 30 oktober 2011

påväg till mig


Har nu två saker som det är bråttom att få hem! Klänningen till lördagens dop och fest och dopgåvan!! Bråttom! Nu håller vi alla tummarna att jag inte behöver gå naken eller utan present :S (blev med ordet "prins" på armbandet" :D
S

mys


Har varit till Grönvik en sväng nu på dagen men nu är vi hemma och gosar i soffan! Älva har blivit klippt! ser ni det? :) nu ser hon ut som en valp igen :P liten och söt, hennes öron kommer fram mycket bättre när hon är klippt:) klorna blev också klippta så nu är hon fräsch och fin:) Nu gosar vi med lite film!
S

Tips på julklapp


Måste tipsa om dessa urcoola långkalsonger till killar från resteröds! Istället för de äckliga/tråkiga/vanliga långkalsonger killar har så skulle dessa vara perfekta! Skall själva köpa de i grönt till Nika för de är så coola! Så, tips på julklapp till pojkvännen! 49 euro på Karisma. Eller ni killar som läser detta, GÅ OCH KÖP ETT PAR! mycket attraktivare med dessa än de vanliga tråkiga ;)
S

Sur



Mina dr denim jeans (plenty) älskar jag och använder massor. Detta har resulterat i att materialet har gett med sig.. Ser inte bra ut! Jag måste alltid ha en tröja utanpå dem nu för att inte detta skall synas.. ser ni? Det är det buckliga! Materialet har randvis gett med sig och formen har helt åkt åt PIIP! Är super sur eftersom detta var mina favoritjeans.. Får slänga dessa skit jeans och köpa ett par andra! Dessa var ju billiga så kanske det har något att göra med den dåliga kvalitén?
S

lördag 29 oktober 2011

lördag


nu tar vi helg :) mys mys! IMORGON SKA JAG SOVA!
A

malene topp


Fick idag skaffat denna ursnygga malene birger topp! fördelen att jobba i klädbutik ;) de får tag i allt ;) Beställd så nu är det bara att vänta. Denna dag gick fort och var riktigt rolig! Men gud så mina fötter värkte när dagen var klar.. Jobbigt att stå och jobba två dagar i rad.. Blev inge gym, hemskt ledsen Jenny! Meddelade henne i sista sekunder vilket inte var så shysst.. :/ fölåt vännen!

Nu blir det soffan och vila fötterna.. Kanske ett fotbad?
S

Tidsinställt


Så svårt, försöker hitta den perfekta dopgåvan till mitt blivande gudbarn. Vill ha något som känns rätt, som inte är det vanliga tråkiga och det är så svårt till en kille. Finns så mycket mindre valmöjligheter! Så synd! Men detta känns rätt! Hittade det på miaji.se! Nu ska vi se om jag får tag i ett också..
S

Tidsinställt


Igår hade vi då mysig fredagkväll :) Nika satt och spelade Battlefield 3 och jag kollade idol i soffan..
S

Detaljer




Idag är det jobb. Efter jobbet skall jag och Jenny åka och träna, sola solarie och bada bastu! Kommer bli urhärligt! Riktigt fräscha till sig nu under helgen:)
S

fredag 28 oktober 2011

kvällsmiddag



Gud så skönt med fredag! Blev middag direkt jag kom hem. Laxmedaljoner, hollandaisesås och potatismos:) MUMS! En stor öl/cider till så var vår fredagskväll prefekt:) (JAG har gjort maten, STOLT!)
S

Tidsinställt, kassen


Denna modell på väskor är poppis för tillfället. Kassen men i läder! Black and brown! Vilken väljer du?
S

Tidsinställt, samuji



Ett super snyggt märke! Samuji har en classic collection för varje collection de gör. Den är verkligen snygg och jag längtar tills jag vårens collection kommer ut! Har redan sett den på Karisma och har flera snygga plagg jag gärna lägger vantarna på!:D
S

Tidsinställt, jacka



Chicy.se har flera fina jackor! Hittade dessa två som jag gillade. Tycker det är otroligt fint med ponchon till jacka nu i höst och vinter.
S

jobb



Fredag och jag jobbar :) Karisma it is! har haft så många jobb tycker jag nu under en tid så då jag pratar med mamma i telefon och säger jag skall jobba imorgon frågar hon var :) Jag har bara ett jobb nu så jobb=Karisma :) Men förstår det har kunnat vara råddigt när jag haft flera samtidigt:)

Har tidsinställda inlägg hela dagen så allt är som vanligt här :D
S

Skjorta Zara, Byxor Tiger of sweden (karisma)

torsdag 27 oktober 2011

topp


Till våren tror jag den enkla toppen kommer tillbaka. Jag är iaf helt fast i dem. De skall ha smala enkla band. Gärna i färgen nude! LOVE! Malene Birger har flera fina toppar i den stil jag gillar!


S

promenad


Älva och jag trotsade det dåliga vädret och gick ut på en ordentlig promenad! Små regnigt var det men verkligen inte så farligt mycket :D Gick bra och kändes bra! Lite slaskigt så blev badet när vi kom hem för Älva :)
S

Tidsinställt


Mina to shop-lista :D (andra har to do, jag har to shop)

ett par gråa snygga dr denom jeans.
en klänning inför kommande dop, födesledagsfest och julfester
tiger of swedens kelly mörkblåa jeans
en stickad tröja
en acne t-skjorta
S

den vita råttan



ser ni Älvas vita tygråtta? Hon ville leka när jag skulle fota så därför ligger den där.. så ni inte tror vi har döda möss liggandes hos oss :D
Nu iväg på föreläsningar! Har både vid Hanken och ÅA idag. Hade menat åka till gymmet efteråt.. vi får väl se.. känner mig inte riktigt hurtig just nu!
S

tröja Bison woman, byxor H&M, skor Dinsko, halsband cocoo.se

Wakakuu

Hittade nu i morse denna webbshop! Super fina kläder, märkes kläder! Dyra designers kläder vilket är roligt :) kul att det finns webbshoppar där de är samlade, synd bara man inte har råd. Men för ni som har det! Wakakuu

Valde ut mina favoriter därifrån:




S

onsdag 26 oktober 2011

onsdagen kom och gick


Är nu hemma efter en lååång dag! Nika hämtade mig efter jobbet så blev det stor-handlas. Sedan på tee och smörgås till mamma :) Kom hem efter kl 21 så nu har vi bara tagit det lugnt och surfat lite. Skönt med sovmorgon imorgon! skall till föreläsning först kl 12.30!

Måste visa min god lunch från idag!! Ugnspotatis med skagenröra och en stoor sallad och en kall cola :) mm-mm
S

Tidsinställt, parfym

Mina parfymer börjar ta slut.. Har funderat på dessa byredo eftersom jag hört så mycket om dem. Så synd att de inte finns i Vasa så jag skulle få gå och lukta.. Vet någon någonting om dessa? vilka favoriter har ni och var kan man få tag på prover?