Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

måndag 9 januari 2012

Älva-shopping



Idag har vi handlat till Älva! Älvas koppel gick sönder förra dagen så det var dags för ett nytt.. ett fint enkelt vitt, modemedvetna Älva;) Vitt till våren :D sedan köpte jag också ett bilbälte så att det skall kännas liite säkrare att ha med henne i bilen.. Hon har normalt en bur hon skall sitta i men då det är korta vägar och hon ibland vill sitta i famnen funkar bälte perfekt :)
S

7 kommentarer:

  1. söta älva skall ha söta saker :)

    SvaraRadera
  2. Jag har också länge tänkt på ett bälte till Elmeri. Varifrån hittade du det och hur mycket kostade det? :)

    SvaraRadera
  3. Vi har den där bilbälte också, den är superkätevä!

    SvaraRadera
  4. Okej bra Lotta :D

    det kostade runt 30 euro, mitt var billigare för jag köpte XS :P kostade några euro mer ju större storlek man köpte :) har också tänkt köpa ett till Älva länge.. men har inte blivit av och så har jag tänkt att jag har ju buren hon egentligen skall sitta i när vi åker bil.. men då det ofta blir att hon vill sitta i famnen eller så skal lvi så kort så vi orkar inte börja på med buren.. och detta bälte gick att lägga fast i sitt egna bälte och själv sitta där! vilket jag tycker var perfekt!

    SvaraRadera
  5. Samman här :) Elmeri sitter nästan alltid i famnen då man bara kör korta sträckor fastän han har en bur. Så därför har jag också tänkt att bälte sku vara praktiskt :)

    SvaraRadera