Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

fredag 30 april 2010


Ha haft en super dag på eftis! Vi ha dansa å äti popcorn:D tror vi ledare njöt av dehe lika myki som barnen!:D en förälder kom å sa ti mej om ja sko fortsätt dans på krogen ;) japp! Bra "förfest":p nåja nu ha jenny komi så vi ska lag oss klar å fara på middag:p
S

3 kommentarer:

  1. Hej, jag undrar över en sak. Har du tillåtelse av barnens föräldrar att fota barnen(eftersom det ju annars är olagligt)? För att inte tala om att sätta ut bilder på internet. Bara nyfiken.

    SvaraRadera
  2. hejhej! har varit väldigt noga med att inte lägga upp bilder på barnen eftersom jag inte vill att det ska bli något problem eftersom jag vet att det är olagligt. i detta inlägg gjorde jag det endast för att ja ville visa hur fint utklädda alla barnen var! men ja nämner aldrig namn eller något sådant. jag tar nu bort bilderna bara för att det inte skall bli något problem. bilder på internet förstår jag inte varför jag inte skulle få lägg dit? är ju foton jag själv tagit och oftast på mej eller mina kompisar?

    SvaraRadera
  3. Menade ju inget illa, ville bara nämna min åsikt. Angående "bilder på internet" syftade jag inte på dina bilder överlag, utan just de bilder där barnen var med.

    SvaraRadera