Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

fredag 28 januari 2011

tattoo


Vill vill ha en tatuering.. har länge funderat var och vad! Måste ju vara något som är rätt eftersom det är för alltiiiiiid:P Gillar mitt vågen stjärntecken och tycker det är fint.. Så har funderat ha det men inte visst var o.s.v. Men NU hittade jag var :D Vad tycks? Har ritat dit det för att känna efter:)
S

9 kommentarer:

  1. Det känns rätt är oftast rätt. Vänta tre-fyra månader: om du fortfarande av samma åsikt och vill ha den så go for it.
    Det är alltid bra att fundera över det hela en längre tid :)
    Tipsar jag med en, men så gör också syrran som har fyra nu :)

    SvaraRadera
  2. Enligt nya stjärntecknen e du jungfru nu. Jungfrun: 16 sept - 29 okt, Vågen: 30 okt - 22 nov...

    SvaraRadera
  3. joo har hittat rätt ställe på kroppen men måste bara veta om det är rätt symbol! Vet att det nu komi nya datum för stjärntecknena å då e ja int längre vågen.. som fia sa:P men ere tro nå som stannar? elä ere bara nåns försök ti att få ändra på nått som int går genom? ha å fundera på nån text.. så måst si lite:)

    SvaraRadera
  4. Tycker de e ett fint ställe, men ja sku rösta för nån text iställe :)

    SvaraRadera
  5. mm tycker he sko va super fint me en text från armleden nästan ti armbågen! men e bara då VAD :D finns massa fina citat så nog har jag flera ja tycker om. men måst va rätt:P

    SvaraRadera
  6. jag sku iaf int våga tatuera in ett stjärntecken IFALL dom ändras.. så jag röstar för text :)

    SvaraRadera
  7. Ser väldigt "klumpigt" ut detdär..

    SvaraRadera
  8. vet inte vad du menar men klumpigt:) men jag tror nog jag skulle gilla den sådär. lite speciellt:) och om du menar själva tatueringen så har ju jag ritat den så kan ju vara lite klumpigt ritat:D

    SvaraRadera
  9. snyggt. gör det !

    SvaraRadera