Kontakt

Kontakta mig på
simone.haggdahl@gmail.com

onsdag 8 september 2010

galen bilist

måste berätta om en galen bilist vi råkade ut för ikväll!! gick med ett gulisgäng (lauras), när vi gick på en kullersten väg nära en park gick vi på vägen bland flera parkerade bilar och pratade (var ett gäng på kanske 10 personer)! vi hör en bil som gasar på allt för mycket på en liten kullerstensväg (är knappt någon trafik där och dessutom enkelriktad) vi hoppar till sidan såklart men eftersom gulisgänget är fastknytna i varandra och dom gick åt olika håll förstår ni ju att bilen INTE kan köra rakt genom gruppen eftersom de är ihop knytna och ett snöre är där mellan den splittade gruppen! men detta tycker inte denna bilist gör något utan kör rakt på dem! kör på snöret som är mellan dem men ni förstår ju att snöret fastnar i bilen och gruppen då dras med! som tur gick snöret av men chockade gulisar står kvar! bilisten däremot är förbannad och stiger ut och skriker åt dem vad de sysslar med?! vad sysslar han själv med skulle jag vilja veta?!

en normal människa tutar en gång och man går till sidan? detta är en väg som är knappt trafikerad och det finns bilar parkerade på båda sidorna av den enkelriktade vägen, så vad är det som säger vi inte var påväg av vägen men hade just parkerat en bil? nåja, polisanmälde självklart mannen eftersom vi såg registerskylten!

skulle det varit en familj där på vägen som stannat upp efter att parkerat sin bil och nu kollade väskan efter nycklarna eller liknande skulle väl aldrig detta ha hänt, men är det ett gäng ungdomar så är det självklart att man får köra på dem?

som tur skadade ingen sig annat än lite märken på benen där snöret suttit fast, chockade och arga!
S

ps. mannen som körde på dem hade dessutom en 7? årig pojke med sig i framsätet, vilken förebild?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar